Взуття
|
|
Vetochka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчата, розкажіть де купуєте взуття на весну? Щось нічого знайти не можу. Хочеться якісного і красивого взуття, а не китайських підробок. Восени так обпеклася на черевиках, купила, а вони розклеїлися за тиждень.так прикро було
|
|
| |
mashaOf | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так зараз треба покупки робити тільки в перевірених місцях, я теж днями мало не потрапила так само. Вибирала кросівки так мені майже за дві тисячі, намагалися зі шкірозамінника всунути. Добре чоловік зі мною був, він розбирається у взутті, помітив підробку. Тепер ось сиджу в інтернет-магазинах шукаю
|
|
| |
elverg | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Кросівки я беру в США, беру на ebay за знижками
|
|
| |
Августа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Теж цікавить питання.
|
|
| |
Vladislav | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата elverg ( ) Кросівки я беру в США, беру на ebay за знижками Я теж іноді так роблю. Реально класне взуття і недорого. А от дружина для себе знайшла українського виробника - ТМ "Лев Любінін". Цей бренд робить якісне шкіряне взуття за низькою ціною. Можете подивитися на офіційному сайті ТопіТоп, там якраз зараз розпродаж взуття В наявності є різні розміри - від крихітних до найбільших. Ми й доньці тут мокасини вибрали, у неї 35-й.
|
|
| |
ЮліяТернова | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Знайшла новий магазин Zakup з норм цінами за хорошу якість взуття для дітей, і собі тут замовляю. Все влаштовує
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Щодо такого взуття якраз можу вам радити один дуже гарний інтернет магазин, у якому сама купую брендові кросівки. Брала в них і адідаси, і найки, і пума. Завжди отримую від них виключно оригінальне якісне взуття. Це мультибрендовий магазин снікер студіо, в якому, до речі, можна і vans купити Подивіться, може там є в асортименті те, що саме ви шукайте для себе. З приводу оригінальності точно можете бути спокійні. Плюс ще в тому, що у них є можливість відправки післяплатою. Можна подивитися і приміряти перед остаточним рішенням і оплатою.
|
|
| |
Adenj | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Що навесні, що влітку обожнюю ходити в білих кедах, купую, звісно, в інтернеті, бо там хоч вибір є, а не те, що у звичайних магазинах, усе бідно...
|
|
| |