Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Взуття
Vetochka Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, розкажіть де купуєте взуття на весну? Щось нічого знайти не можу. Хочеться якісного і красивого взуття, а не китайських підробок. Восени так обпеклася на черевиках, купила, а вони розклеїлися за тиждень.так прикро було

mashaOf Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Так зараз треба покупки робити тільки в перевірених місцях, я теж днями мало не потрапила так само. Вибирала кросівки так мені майже за дві тисячі, намагалися зі шкірозамінника всунути. Добре чоловік зі мною був, він розбирається у взутті, помітив підробку. Тепер ось сиджу в інтернет-магазинах шукаю

elverg Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Кросівки я беру в США, беру на ebay за знижками

Августа Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Теж цікавить питання.

Vladislav Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата elverg ()
Кросівки я беру в США, беру на ebay за знижками
Я теж іноді так роблю. Реально класне взуття і недорого. А от дружина для себе знайшла українського виробника - ТМ "Лев Любінін". Цей бренд робить якісне шкіряне взуття за низькою ціною. Можете подивитися на офіційному сайті ТопіТоп, там якраз зараз розпродаж взуття В наявності є різні розміри - від крихітних до найбільших. Ми й доньці тут мокасини вибрали, у неї 35-й.

ЮліяТернова Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Знайшла новий магазин Zakup з норм цінами за хорошу якість взуття для дітей, і собі тут замовляю. Все влаштовує

Irinka24 Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Щодо такого взуття якраз можу вам радити один дуже гарний інтернет магазин, у якому сама купую брендові кросівки.
Брала в них і адідаси, і найки, і пума. Завжди отримую від них виключно оригінальне якісне взуття.
Це мультибрендовий магазин снікер студіо, в якому, до речі, можна і vans купити 
Подивіться, може там є в асортименті те, що саме ви шукайте для себе. З приводу оригінальності точно можете бути спокійні.
Плюс ще в тому, що у них є можливість відправки післяплатою. Можна подивитися і приміряти перед остаточним рішенням і оплатою.

Adenj Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Що навесні, що влітку обожнюю ходити в білих кедах, купую, звісно, в інтернеті, бо там хоч вибір є, а не те, що у звичайних магазинах, усе бідно...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: