Ви часто купуєте одяг і взуття в несезон?
|
|
Тимохіна | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ви часто купуєте одяг і взуття в несезон?
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 2 |
Сержант
| В останні два роки тільки так і купую. Так дешевше виходить.
|
|
| |
Світлинка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| І я намагаюся купувати літні речі взимку і зимові речі влітку, так справді виходить дешевше - продавці позбуваються старих колекцій. Днями придбала приголомшливий сарафан з хорошою знижкою, кеди літні купувала в листопаді, там узагалі знижка була понад 500 грн - дуже фірма хороша.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| По-моєму, тільки так зараз можна купити якісне взуття - недорого.
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Часто. Раніше сказав би, що це дурість, скажу більше, у нас часто через це з дружиною виникали скандали. Вона така собі плюшкін, який любить усе збирати й заздалегідь купувати, а мене це дратує. Знадобилося щось - пішов і купив! Зараз уже мовчу, коли дружина щось купує "на майбутнє". Ось нещодавно вона собі вже на літо взуття через bomond купила, я не проти, справді, якщо зараз можна купити за півціни, то чому ж цього не зробити. Каже, шльопанці мені знайшла, напевно, будемо замовляти, однаково старі лопнули на підошві, нові в будь-якому разі доведеться купувати.
|
|
| |
Кармеліта | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Намагаюся завжди купувати не в сезон. Так дешевше виходить. Єдина проблема - вибір звужується, часто розпродаються ті речі, які нікому не підійшли і не сподобалися. Ну так мені вони теж не потрібні. Доводиться шукати. Нещодавно вдалося взяти з хорошою знижкою футболки для чоловіка, зате влітку не доведеться купувати за ціною втричі вищою.
|
|
| |
Рафаелька | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Порох ( ) Часто. Раніше сказав би, що це дурість, скажу більше, у нас часто через це з дружиною виникали скандали. Вона така собі плюшкін, який любить усе збирати й заздалегідь купувати, а мене це дратує. Знадобилося щось - пішов і купив! Зараз уже мовчу, коли дружина щось купує "на майбутнє". Ось нещодавно вона собі вже на літо взуття через bomond купила, я не проти, справді, якщо зараз можна купити за півціни, то чому ж цього не зробити. Каже, шльопанці мені знайшла, напевно, будемо замовляти, однаково старі лопнули на підошві, нові в будь-якому разі доведеться купувати. це відома проблема))))
|
|
| |
Магнію | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Рідко купую не в сезон.
|
|
| |
Куксик | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Не виходить потрапляти на розпродажі?
|
|
| |
Джміль | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я взагалі шопінг терпіти не можу, намагаюся купувати все в інтернеті
|
|
| |
Лисениш | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| І правильно
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Не завжди....фірмові речі завжди в ціні. А прості речі намагаються продати! Я ось тут купила пуховик від Монклер, він завжди буде в ціні, будь то сезон чи ні!
|
|
| |
рибка | Повідомлення # 13 |
Сержант
| раніше так і було, а зараз ціни на розпродажах не падають, а якщо знижуються, то виставляють такий товар, який і задарма не потрібен.
|
|
| |
elenaprekrasnaya | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Частенько, просто не можу втриматися, якщо сподобалося якесь взуття) Вже купу туфель маю, а куди подіти не знаю) Востаннє купувала через інтернет-магазин White story, ось такі фіолетовоенькі мені якраз під нову сукню whitestory.
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Буває, нещодавно собі на літо сукню вишиванку придбала, взяла просто імпульсивно, потрапило в інтернеті на очі, сподобалося, і я її одразу ж замовила, а взагалі, в несезон часом можна знайти речі з хорошими знижками.
|
|
| |