Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Ви часто купуєте одяг і взуття в несезон?
Тимохіна Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви часто купуєте одяг і взуття в несезон?

Senesy Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
В останні два роки тільки так і купую. Так дешевше виходить.

Світлинка Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
І я намагаюся купувати літні речі взимку і зимові речі влітку, так справді виходить дешевше - продавці позбуваються старих колекцій. Днями придбала приголомшливий сарафан з хорошою знижкою, кеди літні купувала в листопаді, там узагалі знижка була понад 500 грн - дуже фірма хороша.

Metr Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
По-моєму, тільки так зараз можна купити якісне взуття - недорого.

Порох Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Часто. Раніше сказав би, що це дурість, скажу більше, у нас часто через це з дружиною виникали скандали. Вона така собі плюшкін, який любить усе збирати й заздалегідь купувати, а мене це дратує. Знадобилося щось - пішов і купив! Зараз уже мовчу, коли дружина щось купує "на майбутнє". Ось нещодавно вона собі вже на літо взуття через bomond купила, я не проти, справді, якщо зараз можна купити за півціни, то чому ж цього не зробити. Каже, шльопанці мені знайшла, напевно, будемо замовляти, однаково старі лопнули на підошві, нові в будь-якому разі доведеться купувати.

Кармеліта Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Намагаюся завжди купувати не в сезон. Так дешевше виходить. Єдина проблема - вибір звужується, часто розпродаються ті речі, які нікому не підійшли і не сподобалися. Ну так мені вони теж не потрібні. Доводиться шукати. Нещодавно вдалося взяти з хорошою знижкою футболки для чоловіка, зате влітку не доведеться купувати за ціною втричі вищою.

Рафаелька Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Порох ()
Часто. Раніше сказав би, що це дурість, скажу більше, у нас часто через це з дружиною виникали скандали. Вона така собі плюшкін, який любить усе збирати й заздалегідь купувати, а мене це дратує. Знадобилося щось - пішов і купив! Зараз уже мовчу, коли дружина щось купує "на майбутнє". Ось нещодавно вона собі вже на літо взуття через bomond купила, я не проти, справді, якщо зараз можна купити за півціни, то чому ж цього не зробити. Каже, шльопанці мені знайшла, напевно, будемо замовляти, однаково старі лопнули на підошві, нові в будь-якому разі доведеться купувати.
це відома проблема))))

Магнію Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Рідко купую не в сезон.

Куксик Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Не виходить потрапляти на розпродажі?

Джміль Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Я взагалі шопінг терпіти не можу, намагаюся купувати все в інтернеті

Лисениш Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
І правильно

yelmat Повідомлення # 12
одеський форум
Підполковник
Не завжди....фірмові речі завжди в ціні. А прості речі намагаються продати!
Я ось тут купила пуховик від Монклер, він завжди буде в ціні, будь то сезон чи ні!

рибка Повідомлення # 13
одеський форум
Сержант
раніше так і було, а зараз ціни на розпродажах не падають, а якщо знижуються, то виставляють такий товар, який і задарма не потрібен.

elenaprekrasnaya Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Частенько, просто не можу втриматися, якщо сподобалося якесь взуття) Вже купу туфель маю, а куди подіти не знаю) Востаннє купувала через інтернет-магазин White story, ось такі фіолетовоенькі мені якраз під нову сукню whitestory.

vorontsovanatulya Повідомлення # 15
одеський форум
Лейтенант
Буває, нещодавно собі на літо сукню вишиванку придбала, взяла просто імпульсивно, потрапило в інтернеті на очі, сподобалося, і я її одразу ж замовила, а взагалі, в несезон часом можна знайти речі з хорошими знижками.

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: