Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ви часто купуєте одяг і взуття в несезон?
Тимохіна Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline

Рафаелька Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Порох ()
Часто. Раніше сказав би, що це дурість, скажу більше, у нас часто через це з дружиною виникали скандали. Вона така собі плюшкін, який любить усе збирати й заздалегідь купувати, а мене це дратує. Знадобилося щось - пішов і купив! Зараз уже мовчу, коли дружина щось купує "на майбутнє". Ось нещодавно вона собі вже на літо взуття через bomond купила, я не проти, справді, якщо зараз можна купити за півціни, то чому ж цього не зробити. Каже, шльопанці мені знайшла, напевно, будемо замовляти, однаково старі лопнули на підошві, нові в будь-якому разі доведеться купувати.
це відома проблема))))

Millona Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Тільки в несезон і купую. Точніше наприкінці сезону. Так виходить набагато дешевше.   smile

Lorelai23 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Цитата Irinka24 ()
Привіт дівчатка))) Напевно, я не одна така... мені дуже швидко набридає одяг і завжди хочеться чогось нового. У підсумку практично всі гроші витрачаю на одяг. Купую часто, навіть толком носити не встигаю, але зате різноманітність) Через це не люблю купувати дуже дорогий одяг.
Досить часто купую одяг, іноді оптом, так набагато дешевше виходить. Взимку хороші розпродажі на літо і навпаки. Єдине, не купую дитині заздалегідь, бо боюся, що речі будуть малі до сезону. Щоб хоч якось заощадити грошей, беру одяг в інтернет магазинах. Подруга підсадила на покупки в інтернеті) Вибираю для себе зимове взуття, дивлюся на ціни і розумію, що нормальне взуття коштує вище 1500 грн. Дуже подобається взуття фірми ECCO. Років зо два тому купувала, але на ринку. Залишилася задоволена, щоправда пляму поставила на замші некрасиву(((

місЕлена Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Тимохіна ()
Не часто, але буває. yes

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: