Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Страх перед пологами
gruzopotok1 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Здрастуйте! Моя дружина боїться пологів до жаху. Не знаю, як їй допомогти. Останнім часом десь вичитала, що на останніх тижнях вагітності навіть сексом не можна займатися. Що ви порадите? Я читаю трохи статей. Простіше на форумах у бувалих дізнатися.

Mira Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Це нормально. Майже у всіх жінок є страх перед пологами, чим ближче дата, тим страшніше. Ви її можете тільки словами заспокоювати, хоча навряд чи допоможе. Я вдруге, коли народжувала, ще сильніше боялася, ніж у перший smile

Mari86 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
А я взагалі не боялася, знала що все буде добре, так і сталося. Налаштовуйте себе на позитив і все буде ок smile

Узора Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Teloprimo ()
як себе заспокоїти? адже не можна ж пити тонами валеріанку.....
Просто бути адекватною. Весь секрет.
Від страху ще нікому легше не стало. У мене теж дитина. Як згадаю всіх навколо лякаючих: Ой, як же ти народжувати будеш? Ой, як же ти носити будеш? Ой, хто ж тобі допомагати з дитиною то буде? Ой, це так складно.
І знаєте що? Нічого це не страшно, не складно, і не важко. А кому складно - той ледачий скиглій...
ІМХО

Ельза34 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата IvetteJones ()
Відволікайте дружину. Просто не давайте взагалі про це думати. Мусолити цю тему по сто разів марно, тому що вона швидше за все тільки більше себе накрутить.Водіть її гуляти, дивіться хороші фільми, даруйте смаколики.
А з приводу сексу це даремно. Секс на останніх тижнях пом'якшує тканини і народжувати легше. Так що чим більше сексу - тим менше болю.
Дуже хороший пост - все правильно написано. Побільше позитивних емоцій і все буде добре! У мене вже 3 дівчинки і зовсім це не страшно.

Helen_B Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Я ось уже вдруге збираюся народжувати, а страх не менший, ніж у перший раз... Думаю, це не так боязнь самого процесу, як боязнь результату, всі матусі переживають, щоб дитина народилася здоровою і красивою... smile

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: