Любов - ось найгостріше пізнання. Воно прагне завоювати собі іншого. І завойовує, проникаючи в нього. Воно - перетікання, перелив через край, поки не наповняться водойми іншого. А наповняться вони вже не його водами. Еріх Марія Ремарк
Хочу кохання - кричать мені серіали, Ось навіть Тропіканка сльози ллє люблячи. Вирішила я, раз це модно стало, Когось полюбити, - і полюбила я сама себе!
Сама себе люблю, сама себе ревную; Люблю себе і вдома, і в строю. Люблю себе, коли з тобою танцюю, Люблю себе, коли сама собі перед дзеркалом співаю!
Навіщо любити когось? Багато честі! Запам'ятай: нікому ж нічого я не винна! Навіщо молитви співати в безвольних лестощах? Втрачати свій колір обличчя я не вільна!
Сьогодні посміхнуся, граючи, я тобі. А завтра - ревнощі розпалю в душі іншому! Як метелики згорите ви в любовній імлі, А я, - себе люблю! І посміхаюся, як Джоконда, знову!
Не лізь ти в душу мені - живу я життя круте: Нехай буде просто секс, але без любові... Поки що... Адже я люблю себе, себе ж і ревную... І проживу так, - років до 100 напевно....
Любов, це коли хочеться насамперед піклуватися про кохану людину, а потім уже про себе. Додано (24.10.2013, 00:32) --------------------------------------------- Любов, це коли хочеться насамперед піклуватися про кохану людину, а потім уже про себе.