Насправді я розумна, але живу як дура
|
|
|
|
Marina_maxa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Милі дівчата, жінки! 13-14 липня в Одесі нарешті пройде довгоочікуваний скандальний, екстремальний і сентиментальний шоу тренінг з провокаційною назвою "Насправді я розумна, але живу як дура" ! Проводить його відомий в СНД мільйонер і тренер Павло Раков. Людина з прекрасною душею і величезною силою духу! Багато одеситок вже побували на його тренінгу у Києві, який проходив 1-2 червня. Інші ж давно й наполегливо чекали його у своєму рідному місті. І ось це сталося! Ми їдемо до Вас! Цей тренінг - унікальний в СНД! Кураж, сміх, сльози, радість, смуток, любов, пристрасть! Уже під час тренінгу дівчата отримують чудові результати! Жодна леді не залишиться байдужою! Приходьте і все самі побачите! УВАГА! ЛІТНЯ АКЦІЯ! Знижка 50% !!! Ціна на 2-х денний тренінг всього 800 грн. !!! Відлік пішов! Всього 50 місць по акції! Місця бронюються при здачі грошей! Телефонуйте, пишіть! 0961210031, 0634786954, 7984539 E-mail: rossomaxa@ua.fm Skype: Marina_maxa Організатор ТРЦ Павла Ракова - Хоруженко Марина Додано (28.06.2013, 14:12) --------------------------------------------- Ціна на 2-х денний тренінг змінилася! Вартість - 900 грн.
Вартість тренінгу підніматиметься кожні 3-4 дні. Ціну сьогоднішнього дня уточнюйте в організатора
0961210031, 0634786954, 7984539 E-mail: rossomaxa@ ua.fm Skype: Marina_maxa Організатор ТРЦ Павла Ракова - Хоруженко Марина
|
|
| |
Маринка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| це точно
|
|
| |
compBoy00 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цікаво, багато людей прийшло?
|
|
| |
Murchalka | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Думаю, був аншлаг )
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 5 |
Сержант
|
|
|
| |
Дбайлива | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я думаю, що змушувати ходити не треба, правильно буде на особистому прикладі продемонструвати дитині, що це дуже класно, що навіть мама і тато ходять, що їм це так подобається і що це корисно. У нас так було з літературою. Ми з чоловіком на особистому прикладі показували дитині, що потрібно читати, багато читати. Спеціально навіть виписуємо сину журнал "Пізнайко", щоб він мав можливість читаючи всесторонньо розвиватись))
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| іноді прикидатися дурепою корисно)))
|
|
| |