Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подарунки для дітей
Дбайлива Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кращим подарунком для дитини буде щось корисне,
розвиваюче. Зокрема, цеможе бути книжечка, розмальовка, пазли або розвиваючий журнал.
Особисто я раджу обрати саме дитячий розвиваючий журнал, оскільки він вміщує в
собі і цікаві історії, і логічні ігри, і кросворди, і загадки. Одним словом –універсальну
сукупність різного роду цікавинок і корисностей для найменших. Одним з кращих сьогодні
є журнал "Пізнайко". Сама давно виписую своїй малечі.

Катерина1982 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Подарувала доньці путівку в табір.
Минулого року мені порадили знайомі екстремальний табір, куди я ризикнула і відправила свою доньку... Результат успішний, я не пошкодувала. Доньку звуть Аня, повернулася додому в захваті! Рекомендую і вам відправити свою дитину, адже там є можливість заздалегідь познайомиться з вожатими та обговорити все необхідне, що вважаю дуже важливим, моя донька має особливість, вона не відчуває запахів, тому я рада, що змогла провести інструктаж волонтеру з догляду за Анею! Ба більше, протягом усього року перед табором, кожен волонтер проходить підготовку та навчання, діти потрапляють до професіоналів своєї справи. А спогади про минуле літо, емоції, яскраві фото і відео - це те, що неодноразово ми обговорюємо з Ганнусею.

Владочка Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
а модильний телефон у подарунок?

Грета Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Найактуальніший подарунок зараз у дітей) Принаймні у молодших школярів - у декого є вже давно, а в когось або простенькі телефони, або взагалі немає жодних.
Ми своєму купили перший смартфон у першому класі, вибрали Мобільний телефон Doogee X5 Black, це не дорога модель, але, тим не менш, у ній є все необхідне дитині такого віку.

Порох Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Владочка ()
а модильний телефон у подарунок?
а модильний це як зрозуміти?
краще що-небудь цінне, цікаве

mariyana Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Усе залежить від віку та інтересів дитини. Я намагаюся купувати корисні речі, але щоб вони їй точно сподобалися. Обіграю те, що він дуже любить корисні речі)

Malinna Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
я цього року своїй племінниці подарувала хороші золоті сережки, дуже милі і за ціною не дорого вийшло, тому що в інтернет магазині купувала, я там і собі кілька разів замовляла золото, тому і племінниці за сережками сміливо туди зазирнула і вибрала, красиві золоті квіти, що може бути миліше?!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: