Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Бюджетний телефон для дитини
Равинський Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Порадьте недорогу модель, можна китайську фірму

Романса Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Якщо по бюджету підходить, то можу порадити Мобільний телефон Doogee Y100 Pro Silver, сама користуюся цим смартфоном і дуже задоволена. Якщо потрібно щось більш бюджетне, раджу звернути увагу на модель X5, вона найпростіша і цілком підійде для дитини.

RimmaYa Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
який не купи, а дорога йому одна. Або розіб'є, або загубить. у нас уже три телефони накрилися

Eva Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Придивіться до ксіомі. Я собі купила дуже класний. А взагалі раджу подивитися на сайті мойо.юа. подивіться, і дешевше щось знайдеться від кенексі, наприклад.

Кайл Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
а скільки коштує самсунг?

Zabavnaya Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Цитата Кайл ()
а скільки коштує самсунг?
Дивлячись який вас цікавить. Я минулого тижня купила дитині б/в самсунг галаксі 2 за 2200 гривень. Повноцінний смартфон з хорошою камерою, пам'яттю і на дві сімки за такі невеликі гроші. Чесно кажучи, мені пощастило знайти такого продавця, але раджу вам встановити собі цей застосунок на телефон і пошукати у своєму місті пропозиції щодо смартфонів. Плюс у тому, що купуєш особисто перевірений товар і тільки після огляду за нього платиш, ну а якщо не підходить нічого не втрачаєш.

IriSSSka Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цитата Zabavnaya ()
Дивлячись який вас цікавить. Я минулого тижня купила дитині б/в самсунг галаксі 2 за 2200 гривень. Повноцінний смартфон з хорошою камерою, пам'яттю і на дві сімки за такі невеликі гроші. Чесно кажучи, мені пощастило знайти такого продавця, але раджу вам встановити собі цей застосунок на телефон і пошукати у своєму місті пропозиції щодо смартфонів. Плюс у тому, що купуєш особисто перевірений товар і тільки після огляду за нього платиш, ну а якщо не підходить нічого не втрачаєш.
Не поганий телефон, особливо за такі гроші. Я б свій старий зараз продала, але боялася що не вийде, бо багато хто боїться купувати наосліп. А тепер із цим додатком думаю виставлю його, нехай приїжджають і дивляться.

Juchka Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Тут уже доджі радили, можу приєднатися. Беріть дитині x5 doogge і не партеся.

Vladlen93 Повідомлення # 9
одеський форум
Підполковник
Fly недорогі

irishka33 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Ну а щодо купівлі захищених телефонів Ви думали? Такі телефони навіть дитині буде складно поламати. Навіть якщо молотком по ньому стукати буде або в склянці мочити.) Хоча навряд чи Ви це допустите.

malinka45 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
дуже актуально!

Violetta_ Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Я раджу одразу купувати чохол на zorrov, адже це дитина, самі знаєте, як вони ставляться до речей) Мій син уже 2 телефони розбив, носив без чохла і захисного скла. На новий телефон замовила йому одразу все необхідне.

Victor070 Повідомлення # 13
одеський форум
Підполковник
Якщо за бюджетом підходить, то можу порадити Мобільний телефон Doogee Y100 Pro

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: