Бюджетний телефон для дитини
|
|
Равинський | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порадьте недорогу модель, можна китайську фірму
|
|
| |
Романса | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Якщо по бюджету підходить, то можу порадити Мобільний телефон Doogee Y100 Pro Silver, сама користуюся цим смартфоном і дуже задоволена. Якщо потрібно щось більш бюджетне, раджу звернути увагу на модель X5, вона найпростіша і цілком підійде для дитини.
|
|
| |
RimmaYa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| який не купи, а дорога йому одна. Або розіб'є, або загубить. у нас уже три телефони накрилися
|
|
| |
Eva | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Придивіться до ксіомі. Я собі купила дуже класний. А взагалі раджу подивитися на сайті мойо.юа. подивіться, і дешевше щось знайдеться від кенексі, наприклад.
|
|
| |
Кайл | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| а скільки коштує самсунг?
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Кайл ( ) а скільки коштує самсунг? Дивлячись який вас цікавить. Я минулого тижня купила дитині б/в самсунг галаксі 2 за 2200 гривень. Повноцінний смартфон з хорошою камерою, пам'яттю і на дві сімки за такі невеликі гроші. Чесно кажучи, мені пощастило знайти такого продавця, але раджу вам встановити собі цей застосунок на телефон і пошукати у своєму місті пропозиції щодо смартфонів. Плюс у тому, що купуєш особисто перевірений товар і тільки після огляду за нього платиш, ну а якщо не підходить нічого не втрачаєш.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата Zabavnaya ( ) Дивлячись який вас цікавить. Я минулого тижня купила дитині б/в самсунг галаксі 2 за 2200 гривень. Повноцінний смартфон з хорошою камерою, пам'яттю і на дві сімки за такі невеликі гроші. Чесно кажучи, мені пощастило знайти такого продавця, але раджу вам встановити собі цей застосунок на телефон і пошукати у своєму місті пропозиції щодо смартфонів. Плюс у тому, що купуєш особисто перевірений товар і тільки після огляду за нього платиш, ну а якщо не підходить нічого не втрачаєш. Не поганий телефон, особливо за такі гроші. Я б свій старий зараз продала, але боялася що не вийде, бо багато хто боїться купувати наосліп. А тепер із цим додатком думаю виставлю його, нехай приїжджають і дивляться.
|
|
| |
Juchka | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тут уже доджі радили, можу приєднатися. Беріть дитині x5 doogge і не партеся.
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Fly недорогі
|
|
| |
irishka33 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Ну а щодо купівлі захищених телефонів Ви думали? Такі телефони навіть дитині буде складно поламати. Навіть якщо молотком по ньому стукати буде або в склянці мочити.) Хоча навряд чи Ви це допустите.
|
|
| |
malinka45 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| дуже актуально!
|
|
| |
Violetta_ | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я раджу одразу купувати чохол на zorrov, адже це дитина, самі знаєте, як вони ставляться до речей) Мій син уже 2 телефони розбив, носив без чохла і захисного скла. На новий телефон замовила йому одразу все необхідне.
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Якщо за бюджетом підходить, то можу порадити Мобільний телефон Doogee Y100 Pro
|
|
| |