Подарунок для брата
|
|
Дімсі | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібні поради щодо вибору подарунка для брата. З одного боку багато варіантів подарунків пустушок, мене ж цікавить питання вибору хорошого і пристойного подарунка для брата. Ось планую тут на форумі зібрати ідей оригінальних подарунків для брата, хто мені дасть поради з цього приводу.
|
|
| |
Obionna | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Навіть не знаю, гадаю, що купу подарунків ви зможете знайти саме в спеціалізованих інтернет магазинах, які займаються продажем професійної чоловічої косметики. І для довідки пораджу вам інтернет магазин Firm Store, якраз там і можна високо якісну чоловічу косметику купити, і там же можна знайти чудові подарункові набори, які будуть будь-якому чоловікові до душі.
|
|
| |
inna801 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я б подарувала якісне портмоне
|
|
| |
OksanaDt | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Смартфон даруйте або годинник)
|
|
| |
skorpion911 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можна приставку
|
|
| |
Lenivetssergey | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| От би ще знати скільки вашому братові років виповнюється і що йому цікаво?
|
|
| |
Іраїда | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можна абонімент у спортзал
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені складно дарувати йому щось для роботи, оскільки далеко від сфери його діяльності. Хобі у нього теж ніякого немає, тому завжди викручуюся і дарую якісь аксесуари. Цього року на день народження презентувала таку модну кепку від NIKE, вона якраз ідеально поєднується з його кросівками, які він не так давно купив собі в Європі. Тепер модний і на стилі, мені подобається, я рада, що вгадала з подарунком.
|
|
| |
Tyffi | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я б подарував годинник
|
|
| |
toma53 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А скільки років братові?
|
|
| |
mi_rita | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Подаруйте йому квиток у кіно або театр, або на шоу якесь красиве, в аквапарк можна сходити або з'їздити... а ще краще - поїздку - подорож... Ось це буде незабутньо, і ще краще вирушайте разом із ним за кордон. Ми з чоловіком зробили собі подарунок на річницю весілля - подорож за кордон. Побували в Іспанії, в самій її столиці на початку літа. Мені Мадрид дуже сподобався, ще б пак - для першого разу, з його величезними площами, скверами, красивими місцями для відпочинку. Ми брали напрокат автомобіль (чоловік заздалегідь готував усі документи для цього), а також скористалися послугами гіда, нам його порадили хороші знайомі, які вже відпочивали там. Все ж таки екскурсії дають змогу краще перейнятися містом, ми почули багато цікавих фактів з історії Іспанії, дізналися місцеві легенди, які передавалися з покоління в покоління, Іван стільки всього цікавого знає, багато розповідав цікавих історій про Іспанію. Дуже запам'яталася екскурсія в Королівський Палац і місто Толедо. Ось такий подарунок вийшов. Є тепер, що згадати...
|
|
| |
katuwa | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| ось скоро буду купувати братові відеореєстратор-дзеркало. є тут хто такими користується? які відгуки?
|
|
| |
Gawerlko | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Цитата Дімсі ( ) Потрібні поради щодо вибору подарунка для брата.З одного боку багато варіантів подарунків пустушок, мене ж цікавить питання вибору хорошого і пристойного подарунка для брата. Ось планую тут на форумі зібрати ідей оригінальних подарунків для брата, хто мені дасть поради з цього приводу. Красиве його фото формату А5 в рамці)
|
|
| |
Tortik | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| можна подарувати сертифікат на картинг, або оригінальне горнятко, або шкіряний гаманець, або стильний чохол для телефону тощо.
|
|
| |
Sonyaaa | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| А які в нього інтереси? Зі стандарту можна дарувати парфуми, годинник, гаманець (монетку в нього покладіть), одяг тощо.
|
|
| |