Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подарунок для брата
Дімсі Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібні поради щодо вибору подарунка для брата.
З одного боку багато варіантів подарунків пустушок, мене ж цікавить питання вибору хорошого і пристойного подарунка для брата. Ось планую тут на форумі зібрати ідей оригінальних подарунків для брата, хто мені дасть поради з цього приводу.

Obionna Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Навіть не знаю, гадаю, що купу подарунків ви зможете знайти саме в спеціалізованих інтернет магазинах, які займаються продажем професійної чоловічої косметики.
І для довідки пораджу вам інтернет магазин Firm Store, якраз там і можна високо якісну чоловічу косметику купити, і там же можна знайти чудові подарункові набори, які будуть будь-якому чоловікові до душі.

inna801 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Я б подарувала якісне портмоне

OksanaDt Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Смартфон даруйте або годинник)

skorpion911 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Можна приставку

Lenivetssergey Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
От би ще знати скільки вашому братові років виповнюється і що йому цікаво?

Іраїда Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Можна абонімент у спортзал

IriSSSka Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Мені складно дарувати йому щось для роботи, оскільки далеко від сфери його діяльності. Хобі у нього теж ніякого немає, тому завжди викручуюся і дарую якісь аксесуари. Цього року на день народження презентувала таку модну кепку від NIKE, вона якраз ідеально поєднується з його кросівками, які він не так давно купив собі в Європі. Тепер модний і на стилі, мені подобається, я рада, що вгадала з подарунком.

Tyffi Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Я б подарував годинник

toma53 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
А скільки років братові?

mi_rita Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Подаруйте йому квиток у кіно або театр, або на шоу якесь красиве, в аквапарк можна сходити або з'їздити... а ще краще - поїздку - подорож... Ось це буде незабутньо, і ще краще вирушайте разом із ним за кордон. Ми з чоловіком зробили собі подарунок на річницю весілля - подорож за кордон. Побували в Іспанії, в самій її столиці на початку літа. Мені Мадрид дуже сподобався, ще б пак - для першого разу, з його величезними площами, скверами, красивими місцями для відпочинку. Ми брали напрокат автомобіль (чоловік заздалегідь готував усі документи для цього), а також скористалися послугами гіда, нам його порадили хороші знайомі, які вже відпочивали там. Все ж таки екскурсії дають змогу краще перейнятися містом, ми почули багато цікавих фактів з історії Іспанії, дізналися місцеві легенди, які передавалися з покоління в покоління, Іван стільки всього цікавого знає, багато розповідав цікавих історій про Іспанію. Дуже запам'яталася екскурсія в Королівський Палац і місто Толедо. Ось такий подарунок вийшов. Є тепер, що згадати...

katuwa Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
ось скоро буду купувати братові відеореєстратор-дзеркало. є тут хто такими користується? які відгуки?

Gawerlko Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Цитата Дімсі ()
Потрібні поради щодо вибору подарунка для брата.З одного боку багато варіантів подарунків пустушок, мене ж цікавить питання вибору хорошого і пристойного подарунка для брата. Ось планую тут на форумі зібрати ідей оригінальних подарунків для брата, хто мені дасть поради з цього приводу.
Красиве його фото формату А5 в рамці)

Tortik Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
можна подарувати сертифікат на картинг, або оригінальне горнятко, або шкіряний гаманець, або стильний чохол для телефону тощо.

Sonyaaa Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
А які в нього інтереси? Зі стандарту можна дарувати парфуми, годинник, гаманець (монетку в нього покладіть), одяг тощо.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: