Як привітати подругу?
|
|
Олівія | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як привітати подругу дитинства? Ми з нею живемо в різних містах, але досі зідзвонюємося, спілкуємося і підтримуємо стосунки. Хочеться чимось здивувати. Що зараз цікавого можна придумати?
|
|
| |
Liliput | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А що звичайного дзвінка телефоном, щоб почути приємний голос уже недостатньо? У наш час так важлива звичайна увага.
|
|
| |
Barbara | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Найкращим привітанням було б приїхати до подруги з сюрпризом. Ось це я розумію привітання. А все інше така дурниця, для мене як максималіста по життю.
|
|
| |
Nikoll | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У наш час дуже рідко, коли зберігаються теплі стосунки між друзями дитинства. Ці стосунки потрібно цінувати. Звичайно ж добре наживо вітати, як писали вище. Але ще можна і відправити голосові привітання подрузі.
|
|
| |
koritza | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Сюрприз їй зробіть!
|
|
| |
Aytesp | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата ОлівіяЯк привітати подругу дитинства? Ми з нею живемо в різних містах, але досі зідзвонюємося, спілкуємося і підтримуємо стосунки. Хочеться чимось здивувати. Що зараз цікавого можна придумати? Так багато чим можна здивувати, але так само можна зробити і навпаки...Не вгадавши з подарунком! Я б на вашому місці краще подарував враження мало кому таке не сподобається! Дарувати враження модно зараз!
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 7 |
Майор
| Ми з подругою вирішили не дарувати одне одному подарунки. Краще сходити разом у боулінг або в кінотеатр.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата Barbara ( ) Найкращим привітанням було б приїхати до подруги з сюрпризом. Ось це я розумію привітання. А все інше така дурниця, для мене як максималіста по життю. Ви справді так думаєте? Особливо, якщо вона живе в однокімнатній квартирі, то як сніг на голову.
|
|
| |
Dimkinsonova | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| замовити привітання телефоном, буде прикольно
|
|
| |
Hrana | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| ТАк і самій можна зателефонувати, треба якийсь подарунок не великий....
|
|
| |
Merilaha | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Так візьміть на двох у квест кімнату сертифікат, і підіть разом, відірвіться на всю котушку! Хто знає коли буде наступна можливість!?...
|
|
| |
goscha33 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Гарне запитання... Усе залежить від Вашого фінансового стану і бажання придбати той чи інший подарунок.
|
|
| |
Petyanja | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Цитата goscha33 ( ) Гарне запитання... Усе залежить від Вашого фінансового стану і бажання придбати той чи інший подарунок. Це правда - необхідно спочатку розрахувати кількість грошових коштів, які Ви будете готові витратити на придбання подарунка для своєї подружки. Адже ціновий діапазон для придбання подарунків зараз величезний і вибрати буде не важко.
Як варіант, можете своїй подружці купити кухонні ваги в Одесі. Вартість їх більш-менш доступна, а необхідність на кухні такого аксесуара реально велика. Адже всі жінки люблять готувати ласощі і без зважування інгредієнтів для їх приготування не обійтися.
|
|
| |