Усім привіт. Я нещодавно стала мамою. Поки дитина маленька, більшу частину часу вона спить, тому я встигаю приготувати і прибрати. Є вільний час, коли вже з подружками не вийдеш у кафе. Уже не знаю чим себе зайняти. Може якийсь фільм цікавий порадите?
Вам пощастило, мабуть, що у вас дитина спокійна. Моя з перших днів життя так кричала і мучилася з животом, що мені й поспати було ніколи. Але зараз ми вже підросли, тому легше. Автор, а вам у якому жанрі більше подобаються фільми?
Мені подобаються життєві фільми, мелодрами. Зовсім недавно переглянула фільм Мачуха, з Джулією Робертс, дуже зворушливий, подивіться і ви, якщо не бачили ще.
З народженням дитини життя змінюється кардинально, і часом уже неможливо робити ті речі, які ви робили колись раніше. Зараз у вас є ще одна людина, за яку ви несете відповідальність.
З народженням дитини життя змінюється кардинально, і часом уже неможливо робити ті речі, які ви робили колись раніше. Зараз у вас є ще одна людина, за яку ви несете відповідальність.
Цікаво, це що мода на все корейське, косметика корейська, техніка корейська теж хороша, а тут ще й фільми корейські))))