Подарунок
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Що сестрі подарувати?
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Не знаю
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| и я
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| и я
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Подарунки треба дарувати від душі і до вибору ставитися відповідально. Квитки на Тіна Кароль як варіант розгляньте. Всім жінкам подобається ця виконавиця, адже на концертах вона викладається максимально. Скоро у неї концерт і можна ще встигнути придбати квитки. Такий подарунок подарує спогади на все життя.
|
|
| |
Жоржетта | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Гроші, як варіант
|
|
| |
Maysican | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Та які гроші, що за неповага до родичів!
|
|
| |
Drodes | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У кожного своя сестра зі своїми захопленнями)) Я, наприклад, дарував сестрі фотоапарат FUJIFILM, бо вона захоплюється фотографією, а фуджі - найкрутіша фірма з фотоапаратів, вона прям кричала від радості, коли побачила подарунок!
|
|
| |
Oxana | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| А як щодо смачних і корисних подарунків? Мені, наприклад, друг подарував великий набір різних сортів меду в дуже красивій дерев'яній коробці. Але головне, що мед неймовірно смачний і 100% натуральний, бо брав із перевіреної пасіки. Я так задоволена. Я тепер цей мед не тільки їм, а й роблю маски для волосся, скраби для обличчя і тіла, медовий масаж. Загалом, подарунок просто клас.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Хочу своїй дівчині подарувати навушники для бігу. Які можете порадити? На що звернути увагу?
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Я можу похвалити свої навушники Sony (Соні) Нескінченно ними задоволений. Купував, щоб тренування в басейні було більш продуктивно під музику. Я пливу і відключаюся від проблем повністю Зараз на час карантину басейн закрили. Я використовую їх для бігу. У мене недалеко від будинку лісок. Вони дуже зручні, бо навушні. Акуратно чіпляються за вушну раковину і не сповзуть або випадуть навіть за найшвидшого бігу або інтенсивних тренувань, типу табата.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Круті навушники. Я давно про такі мрію.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Порадьте, що подарувати мамі. Через два тижні в неї ювілей - 60 років. Хочеться щось фундаментальне.
|
|
| |