Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вибір вбрання
Івца Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, я до вас за порадою. Магазини одягу зараз не працюють у зв'язку із ситуацією з коронавірусом, а мені терміново потрібна сукня.  Допоможіть порадами де можна знайти хороший варіант.

zozulya Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
На Кідстаффі у дівчаток можна купити гарну сукню. І можна домовитися про повернення, якщо не підійде, тільки доставку оплатите. Або в Інстаграм подивіться - там багато пропозицій.

Каришина Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
А вам терміново? І яке саме шукаєте? Можу з понеділка запропонувати вам кілька варіантів - займаюся продажами в інтернеті. Якщо зацікавить - у личку телефон кидаю - телефонуйте.

Iziza Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Якщо звичайні бутіки зараз закриті, то є ще хороші інтернет-магазини і там повно одягу, зокрема й суконь. Деякі модниці вже давно купують вбрання дистанційно, заміри зазвичай є одразу на сайтах магазинів або можна у менеджерів запитати.

Nikoll Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Я купую одяг незалежно від ситуації та становища в країні, через інтернет. Це зручніше і швидше. Головне, знати свій розмір і приблизно уявляти, що тобі личить.

Barbara Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
О, авторко, поки карантин трохи послабили, все одно не раджу сильно бувати в публічних місцях. Краще всі можливі покупки здійснювати через інтернет. Я так частіше роблю. А одяг тим паче зручно купувати в мережі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: