Як схуднути
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт усім. Я за порадою. Дивіться яка справа. Чоловік сильно погладшав. При цьому він сам постійно говорить, що треба худнути, що хоче спортом зайнятися. Але далі розмов нікуди. Ось і думаю - як його підштовхнути? Що можете порадити?
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені здається, що насамперед ви маєте подумати про те, що їсть ваш чоловік. Перестаньте готувати жирне, борошняне. Більше овочів і бобових. Так і вага піде на спад
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Усе правильно. Тільки майте на увазі, що одним харчуванням питання не вирішити. Потрібно обов'язково спортом зайнятися. Слухайте, а не ходите подарувати йому хороші кросівки Nike? Ніби подарунок із натяком. Може це підштовхне його до занять спортом? Тим паче, що часу на пробіжку треба не так вже й багато, а от користі вона приносить просто неоціненну кількість.
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Одним спортом проблему зайвої ваги не вирішити. Потрібно ще обов'язково скорегувати харчування. А то якщо зранку побігає, а потім чіпсів наверне та пивом зап'є, то користі ніякої не буде...
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Погоджуся, що перше, з чого потрібно почати - це харчування. Бажано розрахувати норми КБЖУ, і з їх урахуванням побудувати раціон. Харчуватися потрібно 4-5 разів на день. Ну і спорт, звичайно ж. Насамперед це кардіотренування. Але і про силові вправи не варто забувати.
|
|
| |
Ольга2211 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Достатньо кілька вправ на день плюс нормальне харчування
|
|
| |
anya23 | Повідомлення # 7 |