Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Телефон
Barbara Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви знаєте, у мене чомусь дуже повільний телефон, а інтернет взагалі не можливо дочекатися, коли завантажиться сторінка. Начебто він не дуже старий, а може вже й віджив своє? Хто тут є, щоб підказали, що можна зробити?

Олівія Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Коли в мене починають такі приколи з телефоном, то я найчастіше купую новий. Ну скільки можна мучитися. Ви зі своїм скільки проходили?

Lolipop Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
То якщо у вас цей телефон уже тривалий час, то, може, його всього лише потрібно почистити? Поприбирати зайву інформацію, повидаляти куки. Є багато в мережі сайтів, де докладно розповідають, як прискорити інтернет на андроїді і сам телефон щоб швидше працював.

Nikoll Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
У мене якось теж гальмував і інтернет, і телефон. Я перейшла з Хрома на Оперу. Значно швидше став думати телефон. Ви яким браузером користуєтеся?

Ghavonc Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Barbara ()
Ви знаєте, у мене чомусь дуже повільний телефон, а інтернет взагалі не можливо дочекатися, коли завантажиться сторінка. Начебто він не дуже старий, а може вже й віджив своє? Хто тут є, щоб підказали, що можна зробити?
Таке може трапиться з будь-яким смартфоном, час на місці не стоїть, оновлення вимагають все більше оперативної пам'яті! Логічно буде просто купити новий телефон, ідеальний варіант ксяомі вони навчилися робити гідні апарати за доступною ціною!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: