Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Стерилізація кішки.
Alilu Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Їдемо до батьків чоловіка в Київ, пробудемо там два місяці, а може й більше, все залежатиме від самопочуття свекра. Оскільки їдемо надовго, доведеться взяти з собою і нашого вихованця. Дочці на день народження подарували кошеня, і тепер у нас з'явився головний біль.) Але справа не в цьому, просто ми збиралися нашу Марусю стерилізувати наступного тижня, але ми завтра вже вирушаємо в дорогу. Може, хто знає, скільки в Києві коштує ця процедура, і в яку клініку нам краще звернутися? Буду вдячна за допомогу.

Носов Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Не думаю, що в Києві ціни сильно відрізняються від наших. Тому розраховуйте на таку ж суму. А щодо ветеринарної клініки, то їх у Києві хоч греблю гати, йдіть у будь-яку, стерилізація - це не така вже й складна процедура, все буде добре.

Kaveliya Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Те, що клінік у Києві повно, це правда, а ось щодо цін, то скрізь вони різні. Є і недорогі клініки, і до того ж з хорошими фахівцями. До речі, у мене є на прикметі одна ветеринарна клініка в Києві, моя подруга там лікує свого кота, якщо хочете, то можу поділитися контактами.  Тут знайдете всю необхідну інформацію. Щодо цін, звісно, я не в курсі справи, але не думаю, що буде дорого, але ви краще це самі уточніть.

Ostira Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Насамперед читайте відгуки, якщо немає позитивних, то довіряти цій клініці не варто.  Ще можете розпитати у сусідів, де вони лікують своїх вихованців.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: