Подарунок хрещениці
|
|
Віоліна | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий день! Я живу в Одесі, а мої куми, переїхали жити до Києва. Зараз запрошують мене погостювати у них. Хочу, звісно, з'їздити ненадовго, але потрібно хрещениці привести подарунок. Їй уже 8 років, навіть не знаю, чим діти в такому віці цікавляться.
|
|
| |
Дрюлька | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зараз у цьому віці, дівчатка намагаються себе вбирати. То може подарувати їй дитячий набір прикрас, або дитячу косметику? Моя донька б точно такий подарунок оцінила.
|
|
| |
Єгорівна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дівчатка бувають різні, одні відчувають себе в цьому віці принцесами, а інші лазять з хлопчаками по деревах, і тому вибираючи косметику, можна не вгадати. Я б на вашому місці взяла нейтральний подарунок.
|
|
| |
Малина | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дійсно, якщо ви давно не бачилися з хрещеницею і не знаєте про її захоплення, то не варто брати, що попало. Запитайте в її мами, можливо, їй потрібно щось конкретне. Якщо ж ні, то можна купити, як варіант, красиву декоративну подушку.
|
|
| |
Innuska69 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Потрібно вибирати за інтересами.
|
|
| |
Sonka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я думаю, це не проблема, зайдіть у магазин товарів для дітей і швидше виберете.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 7 |
Майор
| Я ось теж не знаю, який мені подарувати планшет моєму хрещенику на іменини, цього року йому виповнилося 13 років, він дуже розумний хлопець і любить усілякі ігри на кшталт бродилок усіляких і головоломок.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Моя вам порада, купуйте планшет у перевіреному вашими друзями і знайомими надійному магазині і обов'язково вимагайте гарантію, а то хіба мало що, в житті все може бути, тим більше дитині берете в подарунок.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Михайло74 ( ) Я ось теж не знаю, який мені подарувати планшет моєму хрещенику на іменини, цього року йому виповнилося 13 років, він дуже розумний хлопець і любить усілякі ігри на кшталт бродилок усіляких і головоломок. Ну що ж, спробую вам догодити своєю порадою, хоча це не завжди вдається в деяких випадках, оскільки в кожного своя думка з цього приводу. На даний момент з'явилися в продажу непогані планшети які можете придбати на розетці. Я і сам користуюся купленим тут агрегатом Samsung Galaxy Tab A 8.0" (2019) 2/32GB LTE Black вже тиждень. Апарат спритний, екран досить яскравий і режим автопідстроювання працює досить добре, батарея тримає пристойно навіть при активних іграх. На планшеті може бути запущено відразу кілька додатків і вони не "злітають".
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Цитата Трынделкин ( ) Ну що ж, спробую вам догодити своєю порадою, хоча це не завжди вдається в деяких випадках, оскільки в кожного своя думка з цього приводу. На даний момент з'явилися в продажу непогані планшети які можете придбати на розетці. Я і сам користуюся купленим тут агрегатом Samsung Galaxy Tab A 8.0" (2019) 2/32GB LTE Black вже тиждень. Апарат спритний, екран досить яскравий і режим автопідстроювання працює досить добре, батарея тримає пристойно навіть при активних іграх. На планшеті може бути запущено відразу кілька додатків і вони не "злітають". Спасибі велике за пораду! Придивлятимуся мабуть!
|
|
| |
ANON | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Звернуся з типовим питанням... давно хотіла собі поворожити або на картах Таро, або на руці, але через достаток ворожок не знаю, як вибрати до душі. Не зрозумійте хибно, у мене в житті все гаразд, просто ми з чоловіком хочемо покинути все й поїхати в подорож, коли закінчиться карантин, але до нього потрібно готуватися, ми вже не молоді. Так ось хотілося б знайти ворожку, яка зможе мені підказати правильний шлях. Мені донька знайшла ворожку, звати Аніка +380632370501, до неї можна з таких питань звернутися? Дуже багато я бачила хороших відгуків про неї і її роботу знімали для передачі "Код унікальності". От як зрозуміти, що ця людина тобі підходить чи усвідомлення приходить тільки після сеансу? Поділіться своєю історією, всім спасибі.
|
|
| |
elegant | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую за корисну інформацію!
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Для дитини такого віку відмінно підійдуть як подарунок хороші навушники, але вибирати їх варто тільки серед безпечних моделей.
|
|
| |