Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Посуд у дім
diagramma Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібно купити новий посуд у будинок, каструлі, сковорідки і деяку дрібну побутову техніку. Який у вас посуд, каструлі і все інше?

gargana Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
У мене різний посуд: сковорідки, наприклад, чавунні й тефлонові, а каструлі алюмінієві та кілька штук керамічних. Вони, звісно, крихкі, але мені подобаються.

tartaletka Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Хороші каструлі - це необхідна річ у домі кожної господині, яка любить готувати. Одними з найпопулярніших і найдоступніших є емальовані каструлі. У них можна довго зберігати приготовану їжу, оскільки поверхня не окислюється і їжа зберігає всі корисні речовини.

lottosya Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
У мене каструлі з нержавіючої сталі, вони швидко нагріваються, міцні й добре чистяться, не пошкоджуючи покриття. А сковорідки алюмінієві.

ANON Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Хочу всім побажати любові, надії та вірності на свято Віри Надії та Кохання. Дуже важливо бути щасливою в цей день і бути коханою. У мене не завжди було так, як я хотіла, і я вирішила взяти себе і свою долю у свої ж руки. Побачила на сайті в однієї ворожки Аніки, що вона робить обряди на це свято, ось посилання на її сайт gadalka-anika. Я спробувала і результатом задоволена залишилася. Відчуваю себе набагато краще після обряду, я ніби набула життєвого стимулу і стала кращою. Не просто стала кращою, я начебто зрозуміла себе, полюбила себе і від того мої дії, слова стали працювати тільки для мого щастя. Я тепер розумію, що всі мої невдачі були через те, що я себе не любила і не розуміла і робила собі шкоду. Але до зустрічі з любов'ю мені потрібно ще пропрацювати багато моїх блоків і комплексів! Залишилася ще половина мого шляху, але я безмежно рада і тому, що є у мене вже...

lukarelli Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Я от йшла на новосілля до своєї найкращої подружки і як подарунок подарувала їй дуже класну пательню з антипригарною поверхнею, яку замовила тут Уже давненько користуюсь цим інтернет-магазином, коли потрібно щось купити для дому і мене завжди тішить широкий асортимент товару і досить лояльні ціни. Тому можете самі до них завітати, думаю що знайдете те, що вам потрібно)

Nemalla Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата diagramma ()
Потрібно купити новий посуд у будинок, каструлі, сковорідки і деяку дрібну побутову техніку. Який у вас посуд, каструлі і все інше?
Каструлі купували з нержавійки на розетці, до речі, там і посуд є, і, тим більше, побутова техніка, це найбільше місце, де можна знайти все для дому та кухні!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: