Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити з розпродажу сковорідку?
katuha Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ось хочу купити собі нову сковорідку, якби, звісно, з розпродажу десь знайти, тоді б я і мамі ще одну в подарунок придбала. Вона дуже рада буде такому презенту, оскільки вона любить готувати різні страви.

Irinka24 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
У мене сестра живе за кордоном, не дуже заможно, звісно, але саме для таких верст населення і роблять розпродажі. Щоб люди змогли собі купити одяг і їжу. Це, звичайно, просто чудово. Але у нас, на жаль, дуже мало влаштовують таких розпродажів, по секендах і то ціни захмарні.

Sifolin Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата katuha ()
Ось хочу купити собі нову сковорідку, якби, звісно, з розпродажу десь знайти, тоді б я і мамі ще одну в подарунок придбала. Вона дуже рада буде такому презенту, оскільки вона любить готувати різні страви.
У мене багато знайомих, які виїхали на заробітки за кордон, а згодом залишилися там жити на постійній основі. У них там майже всі магазини частенько влаштовують розпродажі. І я дуже зрадів, коли дізнався, що скоро буде Blak Friday і у нас в містах України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів. І навіть вже вибрав на подарунок своїй коханій дружині сковорідку Rondell Classy 24 см, на неї просто чудова знижка в півціни, замість 759 грн. я віддам за неї всього лише 379 грн. Зараз буду вибирати що ще можна вибрати з техніки.

katuha Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Та це ж просто чудово, тепер я точно зможу купити те, що задумала. Спасибі вам, молодець, дивлюся ви економний чоловік, а це не менш важливо для сім'ї. Бажаю всій вашій родині всього самого найкращого

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: