Як кинути палити?
|
|
nanali2708 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мій чоловік кинув палити, сильно нервував, але тримається, не курить 4 місяці. Цукерки їсть.
|
|
| |
Odesit | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Розкажіть як кидали то? Просто перестали і все? Чи якісь таблетки, пластирі?
|
|
| |
Svetooo | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| я курила близько року, спочатку це була просто розвага, типу за компанію або коли вип'ю, а потім вже усвідомила, що реально ось курю щодня. вирішила відмовитися від цієї справи. Прочитала книгу Алена Кара Легкий спосіб кинути палити. Книга дуже нудна, але мені допомогла. не курю вже 5 років.
|
|
| |
tartaletka | Повідомлення # 19 |
Сержант
| кидаю і починаю знову
|
|
| |
Fergie | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Курила років 7, одного разу чоловік сказав (тоді ще майбутній чоловік) - кидай курити! Я й кинула. Взагалі нормально, перші пару тижнів хотілося, і то, коли нудно було. Не курю вже 10 років
|
|
| |
Anna_A | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Кинути курити дуже просто! Достатньо просто купувати цигарки і засовувати їх собі в рот:D
|
|
| |
MsLera | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| знаю, є книжки на цю тему, може варто почитати
|
|
| |
Tortik | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Скажіть собі стоп, досить. І стримуй слово
|
|
| |
Katrin88 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| потрібно морально себе налаштувати, я курю 9 років, але бажання кидати поки що немає)
|
|
| |
Sonyaaa | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| У який момент саме ви тягнетеся до сигарети? Ви отримуєте сигнал, після якого хочете курити, це відповідь на ваш сигнал. За такою схемою працює будь-яка звичка. Потрібно замінити погану звичку на нейтральну або корисну. Просто так позбутися звички навряд чи вийде. Раджу прочитати книжку "Сила звички" Чарлз Дахігг.
|
|
| |
victasami14589 | Повідомлення # 26 |
Сержант
| ні під яким приводом не можу кинути палити. чи є у когось дійсно дієвий спосіб?
|
|
| |
Albert39 | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Доброго дня. Я досить часто звертаюся за порадою до ворожки Ганни Альбертівни, як з особистих, так і з робочих питань, частіше з питань роботи все ж таки, вона ніколи не помиляється, всі її рекомендації приносять користь. Багато моїх подруг і родичів теж до неї звертаються. Мені подобається тим, що просить назвати ім'я і питання, а так як через пандемію приймає онлайн, то просить фото, ніяких навідних або розпитувань з її боку немає. Ось її номер телефону, звертайтеся +380999646275 вайбер, WhatsApp
|
|
| |