Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити поясну сумку?
Irinka24 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Зараз модно стало носити поясні сумки, це навіть дуже зручно. Ось хочу купити своїй доньці, ну там ключі, гроші класти, може ще щось. Хто знає, в якому інтернет-магазині я можу придбати таку сумку?

Трынделкин Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
А на ринку що у вас не продають чи що, або ви за містом живете, тоді розумію. Хоча в інтернет-магазинах вибір кращий і в половину дешевше, адже за аренду не треба платити. А яку ви кольором хочете?

katuha Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Irinka24 ()
Зараз модно стало носити поясні сумки, це навіть дуже зручно. Ось хочу купити своїй доньці, ну там ключі, гроші класти, може ще щось. Хто знає, в якому інтернет-магазині я можу придбати таку сумку?
Хоч моїй доньці ще тільки сім років, але вона вже багато модних віянь моди помічає і намагається не відставати і теж мати в своєму арсеналі модні аксесуари. Нову поясну сумку, яку я купила в Розетці, донька просила давно. Не дивлячись на невеликі розміри, в неї вміщається чимало всіляких речей (сухі серветки, гігієнічна помада, мобільний телефон). Сумка не має дешевого вигляду, думаю, що в інших магазинах ціна такої буде на порядок вищою.

Irinka24 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Цитата Трынделкин ()
А на ринку що у вас не продають чи що, або ви за містом живете, тоді розумію. Хоча в інтернет-магазинах вибір кращий і в половину дешевше, адже за аренду не треба платити. А яку ви кольором хочете?
Саме так, я живу за містом і на ринок дуже рідко їжджу, продукти ми купуємо здебільшого в супермаркетах, одразу затарюємося на місяць. Сумку дочка хоче якимось різнокольоровим кольором. А там подивимося які будуть.

Tynndeash Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Irinka24 ()
Що є то є, і справді такі сумки на пояс для жінок стали модними, все більше і більше зустрічаються на вулиці! Ясна річ, що більше тінейджери носять, але на те вони й тінейджери))

Todema Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Для того, щоб зробити свій образ дійсно стильним, то раджу вам обирати її із сучасних брендових моделей.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: