Чому після сну опухають очі, як цього позбутися
|
|
АннушкаG | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка,чому після сну опухають очі і як позбутися від цього. Яка причина може бути? Це від недосипання чи ознака якоїсь хвороби? Є якісь засоби, щоб позбутися від припухлостей під очима з ранку?
|
|
| |
olgataro2402 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Причиною може бути захворювання нирок. Можливо, перед сном п'єте багато рідини. Може бути й недосипання. Краще перевіритися у лікаря. Але спочатку спробуйте спати досхочу))) і не пити багато на ніч.
|
|
| |
julchik | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| По собі знаю, що як з'їм багато солоного, а потім нап'юся води - обов'язково напухнуть повіки. Спробуйте не пити воду/чай хоча б за годину до сну, може допоможе... Ну а рятують завжди патчі під очі (обов'язково з холодильника), якщо патчів немає, можна чайні пакетики (я беру ромашку) прикласти...
|
|
| |
ANON | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не знаю, тут напевно від людини залежить, я ходила до психолога і не до одного, але нічого. У мене пів року тому була дуже сильна депресія. Прям жахлива. Психологи крім сеансів призначили пити таблетки-антидепресанти, але крім апатії нічого вони не давали. Вирішила піти до таролога, щоб вона подивилася мою ауру. Записалася на прийом до дуже відомої в Україні Аніки, її вайбер +380632370501, кому потрібно, знаю, що її знають і в інших країнах я теж багато про неї читала. Дуже переживала, що в період карантину вона працювати не буде, але ми спілкувалися дистанційно, дуже легко і приємно, мені так дуже сподобалося. Так легко мені не було навіть із психологом! Я дуже відкрилася цій людині, розповіла про свої думки, біди, вона мені подивилася долю, розказала, чому так, а не інакше, чому так доля моя йде, що потрібно поміняти. Коротше додому повернулася іншою людиною. Зараз роблю ремонт у квартирі й у своєму житті, хочеться все змінити й поїхати з коханим чоловіком на море.
|
|
| |
kruno_ol | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Важко сказати, тут можуть бути проблеми з почками чи печінкою, вам потрібно звернутись до лікаря ?
|
|
| |