Як схуднути?
|
|
Barbara | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уже скоро літо, а я ніяк не можу скинути кілька кілограмів. Хочу їсти смачно й корисно і щоб ще й фігура стрункішала. Може, що порадите?
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 2 |
Майор
| А що саме ви хочете почути? Ідіть до дієтолога за рекомендаціями. Ні, самі пробуйте різні дієти. Їх зараз предостатньо. Відкрийте інтернет, вбивайте топ популярних дієт
|
|
| |
Луналікая | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Чим вам не подобається правильне харчування? Адже воно якраз смачне і корисне, різноманітне і збалансоване. У принципі, можна і калорії рахувати, вживаючи ту чи іншу їжу.
|
|
| |
Царевишна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Можливо, вам варто спробувати домашній кефір? Закваску купите і зробите в домашньому кефірі набагато більше корисних властивостей, ніж у покупному. Він корисний не тільки для дітей, а й якраз таким людям як ви, які хочуть схуднути. На сайті почитайте, там докладно написано про це.
|
|
| |
Walli | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ніякий кефір не допоможе схуднути, тільки сходити в туалет хіба)))
|
|
| |
Quncie | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Бігова доріжка вам на допомогу ну або бігайте на вулиці, до літа якраз встигнете пару кіло скинути!
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 7 |
Сержант
|
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата Barbara ( ) Уже скоро літо, а я ніяк не можу скинути кілька кілограмів. Хочу їсти смачно й корисно і щоб ще й фігура стрункішала. Може, що порадите? Ну вибачте, тут або ви смачно їсте, або зашиваєте рот і худнете, іншого не дано. Дієт багато, вибирайте ту, яка найбільше вам підходить
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мені схуднути допомагає підрахунок калорій. Я тоді одразу бачу, коли потрібно себе обмежити в їжі. Іноді дозволяю собі якісь смаколики, але потім все це відпрацьовую заняттями спортом. У мене щодня по пів години кардіо тренування. Необов'язково для цього і в зал іти, вдома тренуюся. Купила собі тут професійну скакалку і стрибаю, ви не уявляєте скільки калорій це допомагає спалити! Або ж пробіжка на вулиці
|
|
| |