А мені подобається купувати не всю серію одразу, а засоби різних виробників. Тому, що часом щось у них краще, щось гірше, а щось і взагалі не підходить для моєї шкіри. Наприклад, збираюся від компанії AHA купити тонік для обличчя. Він з омолоджувальним ефектом. А умивалка у мене від LR - це мережевий маркетинг.
Купила собі недавно все від Нівея. Раніше були всі засоби від різних виробників) Не можу сказати що це погано, але ось захотілося все однакове мати)
Так якщо не помиляюся, у Нівея всі креми важкі, на літо вони взагалі не підходять. Я собі на літо зараз хочу нову косметику купити. Ось тонік зацікавив
Кислотним тоніком для обличчя влітку не можна в жодному разі користуватися, інакше можуть пігментні плями з'явиться. Взагалі для літа краще взяти тонер, він дає шкірі глибоке зволоження, живлення, знімає подразнення, очищає шкіру.
Вибір різних косметичних засобів сьогодні дуже великий. Але перед тим як купувати конкретний препарат, мені здається, не буде зайвим проконсультуватися з косметологом. Нехай професіонал допоможе підібрати хороший засіб.