Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кондитерські вироби
Irinka24 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день. Хто купує продукти з доставкою додому? Сервісом якого магазину зазвичай користуєтеся? Знаю, що багато хто вже купує таким чином товари. Мені потрібно купити кілька кілограмів кондитерських виробів, для волонтерської організації.

MaZeX Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Привіт. Купуємо такі продукти тільки в офлайн магазинах. Але колега нещодавно розповідав, що замовляє раз на тиждень зазвичай набір різних продуктів із супермаркету з доставкою додому. Можу уточнити в неї. Буде інформація - напишу.

Irinka24 Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата MaZeX ()
Привіт. Купуємо такі продукти тільки в офлайн магазинах. Але колега нещодавно розповідав, що замовляє раз на тиждень зазвичай набір різних продуктів із супермаркету з доставкою додому. Можу уточнити в неї. Буде інформація - напишу.
Заздалегідь дякую за допомогу. Мені ось потрібно саме з доставкою. Знаю, що багато магазинів уже так роблять. Але хотілося б знати напевно від тих людей, які вже дійсно користуються таким ось сервісом. Напишіть, коли щось дізнаєтеся.

katuha Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Привіт! Дуже зручний сервіс. Замовляємо продукти через онлайн-магазини. Адже це простіше і швидше, ніж ходити або їздити спеціально і носити потім пакети в руках.
Мене вже давно так навчила моя двоюрідна сестра. Вона вже досить тривалий час купує продукти з доставкою або іноді самовивозом, замовивши попередньо в режимі онлайн. Я от, наприклад, не люблю ходити в такі магазини.
Нещодавно замовляла магазині в АТБ напої, продукти, кондитерські вироби з доставкою в офіс, на свято. Кидаю в кошик і оформляю замовлення. На це йде 5-10 хвилин. За доставку оплачуємо зазвичай 49 гривень. І сама доставка здійснюється протягом двох годин. Якщо АТБ є у вашому місті, сміливо можете замовляти.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: