Музичний центр - є сенс купувати?
|
|
TheRoad | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чи є сенс купувати музичний центр у 2015 році? Чи звичайні блютус-колонки можуть його замінити? Хто як вважає?
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Якщо він вам потрібен і вам так зручніше, то чому ні. Інше питання, що цінники чомусь на них особливо не падають. А блютус-колонки це ж зовсім не той масштаб.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цитата Lisa5 ( ) Якщо він вам потрібен і вам так зручніше, то чому ні. Інше питання, що цінники чомусь на них особливо не падають. А блютус-колонки це ж зовсім не той масштаб. Ну якщо дивитися по магазинах з найдорожчими вітринами, то так. Але ось на olx чудовий музичний центр Samsung Max WB-650 можна знайти в районі 3000 гривень. Не 6000, не 7000, а 3000. Тому, коли бачиш такий цінник, то й бажання купити відразу з'являється.
|
|
| |
Jimin | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| мені здається це зайва трата грошей
|
|
| |
Bonya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Особисто я люблю голосно послухати музику, особливо коли якісний музичний центр. У мене мікро-система Philips BTM3360, валить конкретно)) Бас і високі на рівні.
|
|
| |
Світлинка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Як на мене, це вже давно не актуально, завжди дивуюся, коли бачу музичні центри в магазинах. Який у них зараз сенс? Музику можна слухати і на комп'ютері. Завдяки колонкам звук буде не гіршим, особливо за наявності відповідної апаратури. А поза домом я маю Мобільний телефон Doogee X6 Pro Black, слухаю улюблені композиції з його допомогою.
|
|
| |
varistello | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Музичний центр - є музичний центр. Звичайні колонки портативні, але вистачає буквально на кілька годин. А ось музичний центр може влаштувати відмінну якість звуку. Якщо для Вас якість звуку вище портативності - тоді беріть музичний центр. Додано (16.08.2016, 09:24) ---------------------------------------------
Цитата Світлинка ( ) Як на мене, це вже давно не актуально, завжди дивуюся, коли бачу музичні центри в магазинах. Який у них зараз сенс? Музику можна слухати і на комп'ютері. Завдяки колонкам звук буде не гіршим, особливо за наявності відповідної апаратури. А поза домом я маю Мобільний телефон Doogee X6 Pro Black, слухаю улюблені композиції з його допомогою. Блін. Якість звуку в будь-якому разі відрізняється. І можливість налаштувати звук під будь-який стиль музики. Телефон є телефон. Музикалки в будь-якому разі якісніші.
|
|
| |
Світлинка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| скільки коштує доставка?
|
|
| |
Ілька | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| і мені цікаво
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Не знаю, мені здається, що це минуле століття. Зараз уже купують акустичні системи і все.
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ну просто у музичного центру одне призначення, а акустична система більш багатофункціональна. Я дивився ціни зараз на luxpro, то можна зараз узяти непоганий сабвуфер до 10 тисяч, то це вже професійний, тобто з гарною якістю і передачею звуку. Може це моя суб'єктивна думка, але техніка повинна бути максимально корисною і менше займати місця. Навіщо брати музичний центр і домашній кінотеатр, якщо можна взяти одну акустичну систему, яка все це замінить.
|
|
| |
parascovia | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ми спочатку так раділи. А зараз усе на комп'ютері слухаємо.
|
|
| |
Yreccc | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Скажу свою думку, що у мене є музичний центр, який просто не використовується, музику можна послухати і через комп'ютер
|
|
| |
kazak | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| зараз це вже неактуально
|
|
| |