Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Потрібна порада.
AlexF Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У кого є посудомийна машина? Як вам? Потрібна річ? Чи великі витрати води та електроенергії? Хочу дружині зробити подарунок на ДР.

vasilisafe Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Ось це хороший чоловік! Посудомийна машина річ корисна. Дружина вам потім скаже величезне спасибі. Беріть і не замислюйтеся!

luky11 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
А я б подумала ще брати чи не брати. Сім'я в мене невелика, тому й посуду не дуже багато. А ось яка витрата води й електроенергії, ось це вже так!

Sifolin Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Що думаєте щодо подарунка "ложка-ваги"? Як на мене то річ потрібна, дружина займається випічкою тортів на замовлення думаю буде рада такому подарунку, цікавить ваша думка і де краще купити?

Inghe Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Мені наприклад не треба, тільки місце займатиме.

Станіслав Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
корисна річ

OlegGurin Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата Inghe ()
Мені наприклад не треба, тільки місце займатиме.
Є вбудовані посудомийні машини. Вони взагалі не займають багато місця. Класна річ для холостяків.

Трынделкин Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Цитата AlexF ()
У кого є посудомийна машина? Як вам? Потрібна річ? Чи великі витрати води та електроенергії? Хочу дружині зробити подарунок на ДР.
Посудомийна машина - це класна річ. Особливо, якщо у вас сім'я складається з чотирьох і більше осіб, то це розвантажить вашу дружину дуже сильно. Що стосується витрат електроенергії, то тут би я вам порадив купити в Одесі електричний лічильник переважно двофазний. Тоді можна мити посуд вночі. І це буде набагато дешевше. А щодо великого споживання води, то це міф. Миття посуду вручну потребує ще більшої кількості води, ніж у посудомийці.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: