де купити пилосос
|
|
yparus | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| де можна замовити пилосос?
|
|
| |
mirllall | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Є один хороший інтернет магазин електроніки та побутової техніки "Expert24". Я в них пилосос хороший собі брав. Доставили все вчасно і характеристики приладу повністю збіглися з тим, що я і хотів побачити. Ось хочу в них же тепер і холодильник прикупити.
|
|
| |
Olessa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ми купували у Фокстроті.
|
|
| |
Belinna | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ми якраз недавно купили пилосос Supra на комфі - для сухого прибирання без мішка. Я спочатку сумнівалася, раніше не чула про таку марку, але чоловік умовив, за що я йому дууууже вдячна. Дійсно, не пилосос, а звір, але й не гуде. Просто меджік!
|
|
| |
Lero4ka1223 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| я в ельдорадо купувала пилосос Додано (20.11.2017, 11:57) --------------------------------------------- можна купити пилосос у звичайному магазині. в інтернеті не раджу замовляти все ж таки техніку потрібно помацати руками перед покупкою
|
|
| |
Olegodesa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| я в комфі купував у них зараз тим паче знижки до нового року хороші
|
|
| |
inna801 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| купити в магазині
|
|
| |
Vanzik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| В інтернеті
|
|
| |
Petyanja | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так можна піти сходити в кілька наземних магазинів і проконсультуватися з продавцями з приводу пилососів. Адже це буде оптимальним варіантом зараз.
|
|
| |
mironkov_grisha | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата yparus ( ) де можна замовити пилосос? Зараз 21 століття надворі і добре розвинені інформаційні технології. Не бачу сенсу бігати по наземних магазинах, якщо можна більшість товарів, зокрема й продукти харчування, замовляти через інтернет магазини.
Я вже давно перейшов на інтернет замовлення - це дуже зручно. Тим паче зараз є кур'єрська доставка, яка дає змогу доставити товар просто до дверей Вашого будинку. Пилосос раджу купувати Вам тільки перевіреного бренду, такого як Самсунг або LG. Можете дочекатися Чорну П'ятницю 2019 в Україні і придбати собі пилосос за зниженими цінами. Думаю, що це буде найвигідніший варіант
|
|
| |
Bzhik | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Якщо чесно, то запитання автора змусило мене посміхнутися. Зараз стільки інтернет-магазинів, що тільки встигай стежити за спецпропозиціями. От якби запитали який пилосос кращий, то це вже інше питання.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| В Одесі можна купити все що завгодно, навіть танк, якщо добре пошукати. А пилосос можна взяти на 7-му км, там є точка, де продають товари з Європи, ми брали там практично новий за смішні гроші.
|
|
| |
Prichuda | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| я все через інтернет купую
|
|
| |
Bashkir | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| кайф
|
|
| |
Bogomdan | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Зараз усі в інтернеті шукають. У магазин ідуть помацати )))
|
|
| |