Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити офісне крісло з розпродажу?
Трынделкин Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Відкрив новий офіс, тепер потрібно купити нові зручні офісні крісла. Може десь буде розпродаж найближчим часом, а я про це не знаю. Якщо так, то скажіть будь ласка де саме.

Михайло74 Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Я ось сам теж бігаю в пошуках таких розпродажів, та тільки все безрезультатно. Але я сподіваюся що і на моїй вулиці скоро буде свято, адже перед новим роком завжди роблять знижки та акції.

iframes Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Трынделкин ()
Відкрив новий офіс, тепер потрібно купити нові зручні офісні крісла. Може десь буде розпродаж найближчим часом, а я про це не знаю. Якщо так, то скажіть будь ласка де саме.
Якщо ви хочете реально трохи заощадити на покупках і подарунках своїм рідним і близьким. Тоді поспішаю вам повідомити чудову новину, вже зовсім скоро стартуватиме розпродаж, на який я чекав цілий рік, а саме Black Friday 2020 в магазині Розетка. Я навіть пригледів собі дуже круте офісне крісло Special4You Solano Artleather Light Brown у коричневому кольорі. На нього приємно дивитися, воно чудово впишеться в інтер'єр мого невеличкого і затишного офісу.

Трынделкин Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Ось і чудово, а то вже й не знав що мені робити, а в кредит можна в них узяти змішувач, я думаю, що тільки в такий спосіб я зможу їх купити. Довів людей до злиднів наш хвалений уряд.

felyaaaaa Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Краще вам поспішити з покупкою, поки є знижки

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: