Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де можна реально купити техніку з розпродажу?
iframes Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ось я не вірю в усі ці розпродажі та знижки, мені здається, що це суцільний обман. Хоча в житті все може бути і впевненим не можна бути ні в чому. Може хто іншої думки і знає де скоро буде реальний розпродаж? Тоді пишіть.

Трынделкин Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Мені знайомий днями говорив про якийсь розпродаж, але де і коли він буде я не знаю, просто не надав цьому значення. Сьогодні у нього як слід все дізнаюся і обов'язково напишу вам, друже мій дорогий.

Михайло74 Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Цитата iframes ()
Ось я не вірю в усі ці розпродажі та знижки, мені здається, що це суцільний обман. Хоча в житті все може бути і впевненим не можна бути ні в чому. Може хто іншої думки і знає де скоро буде реальний розпродаж? Тоді пишіть.
Донедавна я теж не особливо вірив у всі ці розпродажі у нас в Україні, але як то кажуть надія вмирає останньою. Тим паче коли дізнався про розпродаж Black Friday в Україні, я був приємно здивований, і спочатку очам своїм не повірив, бо знижки на техніку і багато іншого, реально класні. Ось наприклад ноутбук Acer Nitro 5 AN515-54-584L обійдеться вам на кілька тисяч дешевше від початкової ціни, не вірите подивіться самі.

iframes Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Трынделкин ()
Мені знайомий днями говорив про якийсь розпродаж, але де і коли він буде я не знаю, просто не надав цьому значення. Сьогодні у нього як слід все дізнаюся і обов'язково напишу вам, друже мій дорогий.
Якщо вам не важко, звісно дізнайтеся, як ви могли пропустити таку інформацію повз вуха. Невже вам не потрібно нічого купувати перед святами? А взагалі то це не моя справа, прошу мене вибачити що лізу до вас із запитаннями.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: