Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити електричну піч в Одесі?
Трынделкин Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені потрібно терміново купити нову електричну піч, хочу подарувати в подарунок своїй сестрі. Бажано щоб вона була в її улюбленому червоному кольорі. Може хто знає де можна таку знайти?

Михайло74 Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Я бачив білі, сірі чорні, а ось у червоному кольорі не зустрічав ще таких електропечей. Вам буде складно відшукати таку. Хоча хто його знає, може в інтернеті ви знайдете щось підходяще. Адже хто шукає той завжди знайде.

katuha Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Я дуже люблю випічку - пиріжки, пироги, м'ясо, піцу, мої домашні наминають за обидві щоки. Навіть гості, які несподівано нагрянули, не залишаються без частування. Але ось моя стара піч зламалася. Намагалася я пекти в старій своїй мультиварці, але крім пирогів і тортів у ній (на жаль), нічого масштабнішого не спечеш.
І ось коли мій чоловік був в Одесі, він купив нову електричну піч у Розетці, а саме модель Artel MD 4218 E в моєму улюбленому червоному кольорі. І дуже задоволена моєю новою помічницею

Трынделкин Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Михайло74 ()
Я бачив білі, сірі чорні, а ось у червоному кольорі не зустрічав ще таких електропечей. Вам буде складно відшукати таку. Хоча хто його знає, може в інтернеті ви знайдете щось підходяще. Адже хто шукає той завжди знайде.
Це ви в точку сказали, я наполегливий за характером і завжди домагаюся свого. Але тут часу залишилося мало, адже днями потрібно терміново купити, не прийду ж я до сестри на день народження без подарунка.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: