Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити сушарку для овочів і фруктів в Одесі?
Трынделкин Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто нещодавно купував нову сушарку для овочів і фруктів в Одесі? Мені терміново потрібно купити таку незамінну помічницю в подарунок моїй сестрі на новосілля. Вона про неї вже давно мріє.

Sifolin Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Сушарка для овочів і фруктів просто чудовий подарунок на новосілля, а я то думав що мені подарувати своїй тещі на річницю весілля. Ось здивую подарунком, тим паче у неї на дачі завжди багато фруктів і овочів.

Трынделкин Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Sifolin ()
Сушарка для овочів і фруктів просто чудовий подарунок на новосілля, а я то думав що мені подарувати своїй тещі на річницю весілля. Ось здивую подарунком, тим паче у неї на дачі завжди багато фруктів і овочів.
Ось бачите як я вам так би мовити підкинув ідейку, думаю вашій коханій тещі дуже сподобається такий подарунок, вона буде приємно здивована. Залишилося тільки в якому магазині її придбати.

Irinka24 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Цитата Трынделкин ()
Хто нещодавно купував нову сушарку для овочів і фруктів в Одесі? Мені терміново потрібно купити таку незамінну помічницю в подарунок моїй сестрі на новосілля. Вона про неї вже давно мріє.
Купили сушарку на овочі та фрукти. Дуже любимо ходити по гриби, та й загалом город десять соток. Про придбання сушарки задумалися ще рік тому, але все руки не доходили. І коли були в Одесі по роботі, там купили сушарку для овочів і фруктів у магазині Розетка, і дуже задоволені.
Загалом легка в управлінні, зі своїм завданням справляється. Є п'ять піддонів і один для пастили. Єдине піддони під час сушіння потрібно міняти місцями. А так річ дуже корисна, радимо.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: