Розкол країни
|
|
Rosnisllav76 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мої вітання всім! Після подій на заході України, ні про які переговори більше йти мова не може!!! захоплення силових відомств, органів виконавчої влади - Прокуратур, Судів, адміністрацій - це перехід останньої межі, після якої назад шляху немає (до цього призвело знищення документації у кримінальних справах, судових архівів, а також захоплення символіки влади і зброї). Наразі гостро стоїть питання про якнайшвидшу децентралізацію влади (для початку заморозити всі фінансові потоки до столиці, а саме перерахування до бюджету, А ТО ЗАВТРА МИ І БЕЗ ЦИХ ГРОШЕЙ ЗАЛИШИМОСЬ, А ЯК ПЛАТИТИ ПЕНСІЇ, ЗАТРАТНІ БЮДЖЕТНИКАМ ТА ІНШІ СОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ? ВИ ПОДУМАЙТЕ!!!!), щоб уникнути подальшого протистояння, кровопролиття і громадянської війни, необхідно ухвалювати відповідні закони (Конституцію тощо) на місцевих рівнях для стабілізації ситуації та грамотного управління (слава богу, відповідний адмінресурс у нас є), зволікати не можна !!!!!
|
|
| |
oly02 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Добре, що швидко розібралися.
|
|
| |
yurijtolm | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Чи буде розкол безкровним?
|
|
| |
anluck | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Який нафіг розкол, ви радійте, що Януковича скинули, що вам не довелося цього робити, на 12 мільярдів нас обікрав.
|
|
| |
vades1 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Розкол є... Треба лідер, який об'єднає населення України!
|
|
| |
Odessit | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Розкол у країні був, є... І буде людей "їсти"!
|
|
| |
stim | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата yurijtolm ( ) Чи буде розкол безкровним? Навряд чи! Бандорівці дорвалися майже скрізь до влади, крім Півдня. Тепер сюди починають закидати "Правий Сектор", який пройде маршем, і активістів з Майдану... А наші люди цю мерзоту сюди пускати не хочуть!!!
|
|
| |
Лариса | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата anluck ( ) Який нафіг розкол, ви радійте, що Януковича скинули, що вам не довелося цього робити, на 12 мільярдів нас обікрав. Перше: - Видно що Ви "майданута", розкол реально є. Друге: - Вважаю, що треба давати відсіч нацикам-фашистам на нашій землі!
|
|
| |
korsar | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ганьба!!!Одеса капітулювала!!! Вивісила прапор Росії .�
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Що б ви не думали, ви громадяни України і не маєте право так говорити і тим паче влаштовувати сепаратизм і цю "боротьбу прапорів"...Ганьба, таке відчуття що ви нічого не розумієте зовсім!
|
|
| |
gload | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Lisa5 ( ) Що б ви не думали, ви громадяни України Саме тому вам і тільки вам вирішувати як жити, з ким жити і кому довірити свою долю!
|
|
| |
Sander | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| ОДЕСА!!! Не спи!!! Не чекайте поки прийдуть бандерівці і будуть вказувати ЯК вам жити.
|
|
| |
БорисВовкодавДобродник | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Україна Обов’язково Має Бути Нероздільною Завжди!!!– Коли Ми Єдині – Ми-Непереможні!!! Доки Нас Багато – Нас Не Подолати!!! Сила – в Правді!!! Хто Правий – Той Сильніше!!! Ми Усім Серцем і Душею Тільки За Мир, Добро, Чесність і Справедливість у Всьому Світі Назавжди!!! Слава Україні – Героям Слава!!!!!!!!!!!!!! Украина Обязательно Должна Быть Неразделимой Всегда!!!- Когда Мы Едины– Мы Непобедимы!!! Пока нас Много – Нас Не Преодолеть!!! Сила – В Правде!!! Кто Прав - Тот и Сильнее!!! Мы Всем Сердцем и Душой Только За Мир, Добро,Честность и Справедливость Во Всём МиреНавсегда, Слава Украине – Героям Слава!!!!!!!!!!!!!!! “Усім Нам Дуже ПотрібенМир Завжди!!!!!”“ Всем нам Очень Нужен Мир Всегда!!!!!” Не Судіть Ви Ті Невинні Душі Знедолених Людей, Якщо Самим Вамдо Ідеалу – Як До Неба, «добрі пани- грамотєї з підворітні”!!! Cила, Люта та й Скажена Без Кінця і Краю, Все жНіколи Не Замінить Розум Вам, й Дубинякой Не Скорити Той Народ, Хто Вміє Добре За Свою Свободу Боротися і Перемагати!!! Тисячі Кровавых Катов Не Сломают ВолиСлавных Богатырей с Сердцем Горячим Несломимого Козацкого Рода Сотни!!! Щоб Народ Свій Так Жорстоко й Безсоромно Так Цькувати, Треба Диким ЗвіромБути й Нічого Живого в Своїх Грудях Взагалі не Мати!!! Хватит Бедный Наш Народ Душить Как Тех Ягнят Безвольных и в Глаза Нам Нагло ВратьБольше Не Позволим!!! Цивилизованность Нам Нашу Проверять Лишь Временем Несладким, ПобросаемДружно Палки, Поумерим Пламя, и Лучше Покажем Без Лукавства Всему Миру Чего Действительно Мы Все с Вами Вместе На Самом Деле Стоим!!! Ми За Крок Єдиний Від Безодні Неминучої, Де Лише Страждання йТиранія, То ж Краще Схаменимося Ми Всі Негайно, Любі Браття, Милі Сестри, й Заживемо Усі Разом в Злагоді Значно Краще Ніж Раніш Ми Жили!!! Той Мудрець Старий Розумним Дуже Точно Був, ВінКричав Нам Всім ЩоCили Відчайдушно – Користуйтесь Силою Своєю Обережно, З Великим Розумом й Повагой, і Честю, Перш За Все Ви – Люди Рідні, та й Розум Ваш Застосовуйте Щоденно Ви, Панове Ласкаві Лише На Повну Силу, Тільки Тоді Прийде Те Наше Щастя Омріяне в Країну, й Вигукнемо Радісно Всі Як Один Ми: - “ Слався, О Народ Наш Мудрий, Сильний, Вільний і Величний, Славтесь Вічно, Всесильні Небеса, Не Даремно Ми Всі Про Спасіння й Кращу Долю Вас Так Довго й Щиро, й Гаряче, Всіма Серцями і Душам Нашими Вовіки-Незгасимими, Невтомно, Відчайдушно й Палко Вночі й Вдень Молили!!! Всім Нам в Світі Цьому Загадковому, Величному,Мінливому Треба Бути Кожну Мить, Усюди й Завжди Перш За Все Порядними, Чуттєвими і Справжніми Людьми, Мир Добро й Злагода – Свята Це Наша Необхідність, а Шарпанина та Бездумна Ніколи Нас Не Приведе До Тієї Великої Любові, й Теплій Єдності і Небу Чистому без Сірих Хмар у День, Благаю Вас, Зрозумійте Врешті-решт Ви Всі Будь Ласка Раз І НаЗавжди й ПоВірте!!!! Нам Треба Лише Самим Почати З Самих Себе Перш ЗаВсе, та й Змінювати Все Наше Життя й Світ Лише На Краще, то ж Давайте Бути Людяними, Зараз, Доки Ще Не Пізно, НаВчимося Щиро Кохати, Пробачати Нашим Побратимам Помилки, Дітей й Жінок Наших Безцінних Від Горя і Журби Своєю Мудрістю і Силою Рятувати, Все Можна Виправити й Вирішити Можна Все Доки Ми Живі, Не Треба Марних Лиходійств, Порозумійтеся Нарешті, Живіть, Шануйтеся, Радійте!!!!! Добавлено (13.03.2014, 20:06) --------------------------------------------- Україна Обов’язково Має Бути Нероздільною Завжди!!! – Коли Ми Єдині – Ми-Непереможні!!! Доки Нас Багато – Нас Не Подолати!!! Сила – в Правді!!! Хто Правий – Той Сильніше!!! Ми Усім Серцем і Душею Тільки За Мир, Добро, Чесність і Справедливість у Всьому Світі Назавжди!!! Слава Україні – Героям Слава!!!!!!!!!!!!!!
Украина Обязательно Должна Быть Неразделимой Всегда!!!- Когда Мы Едины – Мы Непобедимы!!! Пока нас Много – Нас Не Преодолеть!!! Сила – В Правде!!! Кто Прав - Тот и Сильнее!!! Мы Всем Сердцем и Душой Только За Мир, Добро, Честность и Справедливость Во Всём Мире Навсегда, Слава Украине – Героям Слава !!!!!!!!!!!!!!! “ Брати, Не Знищуйте Будь Ласка Ви Один Одного Ніколи!!!!!”
“ Братья, Не Губите Вы Пожалуйста Друг-Друга Никогда!!!!!”
Мов Чисті, Правдиві, Безмежні Оченята Малої Дитини До Кращого Обрія Неба, Не Втомиться Прагнути Україна!!!
Це Наша Ріднесенька Земля, То Є Батьківщина Єдина, Де Сонце Тепліше, Яскравіше, Світанок де Незабутній, Красивий й Тихий, Повітря де Навіть Солодке на Смак, Неповторне, Цілюще й Краще Ніж В Цілому Світі, Красу Таку Надзвичайну Просто Неможливо Не Любити, Кожен День Треба Лише Безмежно Її Кохати Захищати, Ти в Мене Рідна Ненька – Мати- Країна Мила На Всій Землі Така Лише Одна, Незамінна і Єдина!!!
Нам Некуда Убегать, Здесь Родина Крестила Наши Души Безвозвратно, Оставим Все Как Один Мы Тяжкий Крест Безсмысленных Потерь и Вместе Окунёмся в Новую Эру Такого Долгожданного, Горячожеланного, Заслуженого Возрожденья!!!
Приспів:
Гооноороовіі, Сииильніі, Спрааавжні Мии Нее Будеем в рабстві НеСправедливім В Себе Вдома Загарбників Терпіти!!!!
Кроов мии Нааашуууу НеЗгаааасиииму нее Доозволиим Лиитии!!!!
Миии нее Воороогии із Вааамии, в нааас Мееетааа Єєдиинааа, Не Злааамаати Нааашу Воолюю, Дуууушууу Нааашууу Воогняянууюю Просто Таак Нее Приидуушитии!!!!
Об’єднааааймося Мии Всі, Браааттяя, з Вааамии Нам Нічого ділити, Миии Нее Ваарваари Безжальні, Рааазооом й Поообудуууймоо Щааастяяя Всіііі Ми Маааєм Краааащеее Жииитиии!!!!
Спраааведлииивооость Нааам Жееелааанееей Всяких деенеег, в Мииииреее Наааашааа Сииилааа, Пообраатааеемсяя Мыы Снооовааа, Поозаабуудеем Всее ообииды, Только в Нааас Сааамих Нааам Нааадо Искааать Спааасеееньяяя!!!
Трееебааа Жииитиии, Мрііяяятиии, Коохаааатиии, а не від Свооєїї Ж Дуроості Страаждатии, Гоодіі Чуублитииись, Друузяякии, Схаамеенииимоосяя Всіі Рааазооом, Лююдииии Дообріі, та й Зааспівааймоо Гіімнууу!!!
Миии Вжее й тааак Теерпілии Всілякиих бід Баагаатоо, Доосить Воорожнечі, Нааам Нее Пізноо Всее Влаааднати, бо Кріім Нааас із Вааамии, Мииилі Брааттяяя Не Даано Нікоому Вряятууваати Наашууу Цюю Краааїнууу!!!!! Добавлено (13.03.2014, 20:09)
|
|
| |
mnbv1 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Додано (16.03.2014, 07:04) ---------------------------------------------
Я українець, але більше цього я - росіянин! В Україні якось сумно... Я заздрю Росіянам," Я заздрю їхній Олімпіаді та їхній армії, у мене багато знайомих, є і родичі в Росії. І я бачу, як вони змінюються і ростуть. Вони вірять своєму Президенту. Вони вірять у свою армію. Вони пишаються своєю великою історією, своїми досягненнями і перемогами. А це ж була наша спільна історія... і перемоги, і досягнення. Ще вчора. Вони примирилися із собою. Вони наплювали на обожнюваний нами Захід. І вони йдуть далі і розвиваються, щоб не говорили нам по наших телевізорах і на наших форумах. І я розумію, що це ми втрачаємо, а не вони. Ми стаємо слабшими, а вони сильнішими. І як би ми голосно не кричали "Слава Україні!" це вже не зупинити.
Зовсім недавно, ми єхиднували, коли у них була Чечня. А зараз чеченці вже не менше росіяни ніж самі росіяни. Вони готові битися за свою відроджену і Велику Країну. Частиною якої вони є. І вже чеченськими батальйонами лякають нас. Як це сталося??? Вони ж вбивали один одного ще вчора. А причина проста, чеченці змогли згадати, що вони росіяни, і що вони частина Великої Країни і Великого Народу. Ми зловтішаємося, коли у них теракти і катастрофи. А вони долають їх раз по раз і стають сильнішими! Хоча проти них весь світ! Вони падають і знову піднімаються. Стоять і либляться. Тільки спльовують кров, крізь зуби. А ми кричимо, що це вони раби. Що скоро вони розваляться, нафта впаде, НАТО нападе, і на них обрушаться чергові кари. А Адже вони - це ж ми! Ми плюємо у своє відображення. Самі в себе.
Нам потрібно обов'язково згадати, що ми єдине ціле. І коли ми почнемо це розуміти і усвідомлювати. Прийде те почуття, яке колись було в наших предків. Почуття внутрішньої сили, надії, віри і гордості за те, що ми теж росіяни. І не важливо хто наші предки, українці, татари, євреї, буряти чи узбеки. Не важливо хто ми за вірою, католики, православні, мусульмани чи іудеї. Це не головне. Головне те, що ми - росіяни! І ми частина Великого народу і Великої країни. Так у нашої Великої Країни і Великого Народу є ще проблеми. Але якщо ми згадаємо, що ми - росіяни. Змінитися все і назавжди! І цього боятися всі. Боятися, що ми це згадаємо і знову будемо разом. І тому з усіх боків плететься ця павутина брехні, брехні. Підтримується ця злість і ненависть, і в нас, і в Росії. Вони не дають нам прокинутися. И якщо ми не згадаємо, хто ми, то не прокинемося вже ніколи. З приводу ситуації, що склалася ситуації, окупації та іншого. Хто кричить голосніше за всіх, що нам потрібно захищати "нашу" незалежність, єдність і свободу? Ті самі чиновники, олігархи і депутати. Вони до жаху бояться, що за все, що сталося за ці роки з нашою Батьківщиною, доведеться відповідати. А може це не окупація? А може, це йде звільнення? Це прийшли наші, коли вже майже зовсім не залишилося надії, коли ми вже майже здалися. І нам потрібно встати разом і знищити всіх цих брехливих політиків, олігархів, мерів і чиновників, які з піною біля рота кричать, щоб ми йшли вмирати! Вмирати за їхні вілли, яхти і замки, за їхні рахунки в банках, за їхню свободу грабувати і незалежність від відповіді за свої вчинки. Я розумію, що цей маніфест будуть випилювати з інтернету.
Будуть тисячі злісних коментарів, будуть кричати, що я зрадник, продався Путіну, що я, я нацистська морда,, ватник і ь. Мені байдуже. Я знаю, що за мною правда. Я патріот України, справжній патріот і зараз вирішується доля мого народу і моєї України. Ми або згадаємо хто ми є, або просто зникнемо. Я люблю мій український народ, своїх предків і свою культуру. Я українець, але більше цього я - росіянин! Додано (18.03.2014, 05:10) --------------------------------------------- ЛОНДОН, 17 березня - РІА Новини, Денис Ворошилов. Вісімдесят п'ять рахунків, на яких можуть зберігатися "мільйони фунтів стерлінгів", були відкриті на імена екс-прем'єра України Юлії Тимошенко та її родичів в іноземних банках, пише в понеділок газета Independent із посиланням на матеріали розслідування британської юридичної компанії Lawrence Graham.
"Великі британські банки перебувають у центрі суперечки навколо звинувачень у тому, що кілька рахунків в іноземних банках було відкрито на імена Тимошенко і членів її сім'ї. У документі, з яким ознайомилася Independent, стверджується, що 85 банківських рахунків, на яких зберігаються мільйони фунтів стерлінгів, були пов'язані з Тимошенко та її родичами", - пише видання.
"Розслідування стало частиною великого слідства, проведеного лондонською юридичною фірмою Lawrence Graham, найнятою за часів Віктора Януковича українським міністерством з податків і зборів для пошуку активів, які, імовірно, були привласнені колишнім прем'єром (України)", - додає газета.
Слідчі вивчили 278 банківських рахунків у 26 країнах і зробили висновок, що "Тимошенко або члени її сім'ї були або бенефіціарами, або співвласниками рахунків у низці британських банків". У документі стверджується, що наразі відкритими залишаються 13 таких рахунків по всьому світу.
Додано (20.03.2014, 04:15) --------------------------------------------- Емісар ООН з прав людини Іван Шимонович, який побував в Україні, визнав випадки утисків там російськомовних громадян, але не вважає їх "систематичними", про це він доповів у середу в Раді безпеки всесвітньої організації.
МЗС Росії в заяві від 17 березня розкритикувало Шимоновича, дорікаючи в тому, що він "вважав за краще не помітити вбивств, масових розправ, катувань, викрадень людей, нападів на журналістів і правозахисників, взяття до в'язниці з політичних мотивів, кричущих інцидентів з явно расистським, зокрема антиросійським та антисемітським підтекстом, що здійснюються за наказом або за мовчазної згоди осіб, які захопили владу в Києві".
"Мабуть, є випадки, коли члени російської меншини зазнавали утисків і навіть нападів", - сказав хорват Шимонович у доповіді РБ ООН на відкритому засіданні щодо України.
"Усі повідомлення про порушення прав людини, особливо щодо меншини, мають бути ретельно розслідувані", - сказав він.
|
|
| |
mariyana | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Україна може існувати лише як федерація.
|
|
| |