Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де проходять розпродажі одягу зараз?
Milanna Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Планую собі і чоловікові купити осінній і зимовий одяг, але само-собою хочеться потрапити на круті акції та знижки. Де проходять розпродажі одягу зараз?

Herovin Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
На ринку зараз повним повно такого плану одягу в продажу. А якщо поторгуватися з базарниками, то, гадаю, вийде не дорожче за акційні товари інтернет-магазину...

Deniska Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Гугл на допомогу, так би мовити) Думаю, що в пошуковику зараз повнісінько промо з приводу різних розпродажів у магазинах...

Petyanja Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Milanna ()
Планую собі і чоловікові купити осінній і зимовий одяг, але само-собою хочеться потрапити на круті акції та знижки. Де проходять розпродажі одягу зараз?
Зважаючи на який бюджет Ви розраховуєте. Я ж не знаю Вашого фінансового стану, щоб радити якісь варіанти одягу. Але думаю, якщо Ви написали таке питання на форумі, тоді цікавить одяг за низькою або середньою ціною.

Як варіант, можете подивитись моделі одягу в цьому інтернет магазині Там зараз проходить грандіозний розпродаж і думаю, що Вам вдасться підібрати щось для себе і чоловіка.

Hrana Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Не прямо зараз, але вже скоро буде великий розпродаж чорної п'ятниці і на одяг будуть 100% знижки, не в сенсі 100% від ціни, а те, що будуть і можна буде заощадити!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: