КОНКУРС "ЯЗИК ДО КИЄВА ДОВЕДЕ" З ПОДАРУНКАМИ ВІД ЗІРОК!!!
|
|
invader | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Конкурс "Язик до Києва доведе" орієнтований на молодіжну аудиторію, якій подобається підхоплювати різні мережеві "захворювання". То підлітки від кішечок тягнулися, то дружно меми створювали, а зараз, з легкої руки xvatit.com, - створюють картинки... язичків. Саме така умова "битви язиків". Але найцікавіше: нагороди, які отримує автор найкращої картинки тижня, - безцінні для шанувальників представників українського шоу-бізнесу та еліти нації. У дар отримують особисті речі зірок Цього місяця хлопці борються за призи від гурту "ДіО.фільми", Сергія Притули, Марти та Романа Веремейчика. Приєднуйся! Покажи мову всьому світу.
|
|
| |
Lord | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| дуже класний цей проект)))) бачив вконтакте десь відео. Скажіть, будь ласка, куди відправляти картинки з Язичками??? у мене їх не мало)) розраховую на подарунок від Притули))) і чекаю коли язички виростуть на під'їздах до міста
|
|
| |
Komarov | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| хочу взяти участь у конкурсі
розповідав одногрупник про цю тему з Язиком, читав на порталі якомусь що хочуть спорудити такі монументи перед містом, круто буде
і мені напишіть куди надсилати картинки з Мовою, хочу приз
|
|
| |
invader | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| усім привіт) картинки з язичками відправляйте до нас на сайт, тільки слідкуйте уважно за тематикою конкурсу, вона різна кожні два тижні, і подарунки, до речі, теж, усім удачі)
Додано (03.08.2012, 14:03) ---------------------------------------------
Цитата Komarov ( ) розповідав одногрупник про цю тему з Язиком, читав на порталі якомусь що хочуть спорудити такі монументи перед містом, круто буде та й монументи скоро будуватимуться, до речі як вони вам?
|
|
| |
Komarov | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| invader, усе картинки вже відправляю))) монументи вельми цікаві та позитивні))) думаю, іноземці прозріють, побачивши такий позитив на під'їзді до столиці)))
|
|
| |
invader | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Komarov ( ) думаю, іноземці прозріють, побачивши такий позитив на під'їзді до столиці)) головне що б із ними був розумний перекладач, що б зміг пояснити сенс прислів'я)
|
|
| |
Komarov | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| invader, та так це важливо))) хоча я думаю їм не обов'язково буде щось розуміти, просто і так позитиву буде море побачивши на трасі мову))) круто в Комсомолці писали))) почитав
|
|
| |
Lord | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| invader, дякую за посилання і сподіваюся що отримаю приз!!!Комсомолка молодці!!!підтримують такий проект
|
|
| |
invader | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Lord ( ) Комсомолка молодці так вони допомогли нам дуже в популяризації, після публікації нашим проектом зацікавилося ще більше людей, навіть за кількістю роботи відчувається) Додано (03.08.2012, 14:25) ---------------------------------------------
Цитата Komarov ( ) позитиву буде море побачивши на трасі мову це одна з функцій мови, піднімати людям, що проїжджають, настрій)
|
|
| |
Komarov | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| invader, я думаю це напевно його головна функція)))
|
|
| |
invader | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Komarov ( ) invader, я думаю це напевно його головна функція))) його головна функція шокувати) Додано (09.08.2012, 11:43) --------------------------------------------- у хорошому сенсі цього слова)
|
|
| |