Тут можна світлодіодні лампи купити за оптовими цінами
|
|
ledshousing | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня, шановні відвідувачі! Цю тему розміщено для того, щоб Ви могли зручно і вигідно купити світлодіодні лампи для дому за цінами оптового промринку 7-й км. Мене звати Сергій. У мене середньої величини оптовий магазин із продажу світлодіодних ламп і світильників, енергоощадних і галогенних джерел освітлення Одеського заводу FERON. Працюю вже шостий рік, маю багатий досвід і зараз вирішив почати продавати через інтернет.
Популярні світлодіодні лампи для дому:
Звичайні звичні круглі з великим або маленьким цоколем
"Свічка" - знайома форма лампи, також із великим і маленьким цоколем
Світильники світлодіодні та лампи в гіпсокартонні системи
Проаналізувавши досвід покупок своїх знайомих через інтернет, і додавши свої знання з неочевидних нюансів у сфері світлодіодних технологій, я виявив
4 ГОЛОВНІ ПРОБЛЕМИ ЛЮДЕЙ, ЯКІ КУПУЮТЬ СВІТЛОДІОДНІ ЛАМПИ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ:
1. ПІДРОБКА!!! - Тобто покупцеві надсилають дешеву китайську лампу з реально заниженою світловіддачею порівняно із заявленою на пакуванні - хто буде перевіряти? Така економія можлива завдяки зменшенню ваги кристала і використанні альтернативних провідників. Наша продукція повністю відповідає заявленій потужності - (перевіряв сам приладом, скоро зроблю і викладу відео, де все наочно видно). 2. ВИСОКІ ЦІНИ - На імпорт ламп з Китаю високе мито + транспортування, інвестиції та час роблять за однакової якості імпортні лампи дорожчими за вітчизняні на 25-40%. Одеський завод світлотехніки FERON є прямим виробником світлотехнічної продукції і закуповує матеріали за світовими цінами, має мінімальні ввізні мита на сировину і широкий асортимент виробленої продукції, що робить можливим запропонувати українському ринку оптимальну ціну, уникнувши непотрібних витрат. 3. НІХТО НІ ЗА ЩО НЕ ВІДПОВІДАЄ - Продали, а там хоч трава не рости. Перестала лампа працювати через два тижні - претензії пред'являти нікому, а гроші витрачено. Неприємно, а нічого нікому не доведеш. Я опублікував подібну тему на більшості українських форумах, а також розмістився на дошках оголошень, зробив інтернет магазин, активно розвиваюся в соц мережах, що робить для мене репутацію однією з головних цінностей. Тому я даю 100% гарантію на свою продукцію щонайменше рік (у різних моделях ламп, залежно від потужності, термін гарантії різний - ці лампи не люблять високу температуру). А якщо потрібна була заміна лампи за гарантією, то роблю швидко, без головного болю і в комфортному для своїх клієнтів режимі. Ви можете бути в цьому повністю впевнені. 4. Шахраї - Зараз в інтернеті багато підроблених сайтів або сторінок з пропозиціями різних акцій за неймовірно низькою ціною. Різними шляхами змушують гроші оплатити на карту і пропадають. Звісно, міліція в цьому випадку навряд чи допоможе. Я відправляю лампи Новою поштою, перед відправленням обов'язково перевіряю працездатність, цілісність цоколя і відповідність світла (холодний, нейтральний, теплий). Оплачуєте після отримання (відсилаю 100% післяплатою). У найближчому майбутньому планую оголосити акцію "При замовленні світлодіодних ламп на суму від 500 гривень девайс для перевірки куплених ламп безкоштовно в подарунок!" - стежте за оновленнями теми!
Світлодіодні лампи оптом також можна придбати у мене з хорошою знижкою. Оптове замовлення від 5000 гривень, що набагато менше ніж на заводі. Тому запрошую до співпраці будь-який магазин світлодіодних ламп або ринкового реалізатора.
З будь-яких питань, пов'язаних зі світлотехнікою звертайтеся за телефонами та іншими каналами зв'язку, вказаними на нашому сайті Надалі в цій гілці форуму я планую розміщувати інформацію про оновлення асортименту щодо світлодіодних ламп та описи практичних випадків економії електроенергії під час їхнього використання - економія ВЕЛИЧЕЗЬМА відчутна, безпосередньо по грошах!)
|
|
| |
Aleksandra555 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Дякую за пораду. Особисто ми купували точкові світильники накладні в магазині Сам Дім, оскільки там ціни адекватні і вибір великий!
|
|
| |
xilq | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Шановні панове!
Якщо купівля шин для авто стає непосильним тягарем для сімейного бюджету, то ми пропонуємо найкращі ціни на продукцію світових і вітчизняних виробників. Відвідайте наш інтернет-магазин shop-sonja. ru і переконайтеся самі, що ми не ганяємося за надприбутком і продаємо покришки практично за собівартістю. Наші ціни такі хороші тому, що ми є ексклюзивним дистриб'ютором багатьох торгових марок в регіоні. Крім того, у нас діє накопичувальна система знижок, за допомогою якої можна отримати в майбутньому знижку на наші товари до 35%. Для цього потрібно всього лише пройти реєстрацію і регулярно купувати у нас. Чим більша загальна сума покупок, тим більша знижка.
Також інтернет-магазин shop-sonja. ru заохочує тих покупців, які рекомендують наш магазин новим клієнтам, даючи 5% знижки за кожного нового покупця. Для підтвердження рекомендації, той, кого Ви привели на наш сайт, повинен залишити коментар про це при оформленні замовлення.
|
|
| |
Columb44 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цікаво, до чого тут шини
|
|
| |
Yreccc | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Привіт! А я купував світлодіодні лампи у Відмінне освітлення, як денне світло. Що саме найбільше сподобалося так це гарантія на тривалий термін і низька ціна на лампи.
|
|
| |
Lucky177 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ви маєте рацію, але економити на освітленні свого будинку або квартири, це головне завдання кожного. Щоб значно знизити в наш час великі витрати у зв'язку зі збільшенням цін, рекомендуємо завітати і вибрати якісні світлодіодні лампи за доступними цінами. А також до ваших послуг величезний каталог, грамотні консультації та швидкі доставки.
|
|
| |