Дизайн квартир ǀ Послуги дизайнера ǀ Дизайн інтер'єру
|
|
Calypso | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Calypso - молода й амбітна дизайн-студія, що спеціалізується на дизайні інтер'єрів і проєктуванні простору для життя. Уміння знаходити нові витончені рішення складних завдань і увага до дрібниць дають нам змогу задовольняти найвищі запити і незмінно виправдовувати очікування наших клієнтів.
Ми пропонуємо повний спектр послуг у сфері дизайну інтер'єрів, створюючи органічні простори для життя. Працюючи як єдиний, злагоджений організм, ми перетворюємо середовище і якість життя завдяки оригінальному мисленню, новаторським рішенням і увазі до дрібниць. Наша мета створити атмосферу, яка наповнить теплом і затишком життєвий простір будь-якої квартири, будь-якого будинку.
Ми любимо те що робимо і ми живемо цим. Послуги: Дизайн інтер'єру 3D візуалізація інтер'єрів Авторський нагляд Будівельно-ремонтні роботи Тел.: +380639384600
|
|
| |
seamanforum | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| ми теж коли робили в будинку ремонт, користувалися послугами дизайнера з фірми riviera-group. Я жодного разу ще не пошкодував про те, що найняв таку дівчину, яка знає всі тонкощі й останні тенденції у світі будівництва та дизайну.
|
|
| |
Алена800 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Хочу спробувати сама облаштувати кімнату. Зараз переглядаю варіанти в інтернеті. Як думаєте вийде? Грошей обмаль - платити дизайнеру не хочеться
|
|
| |
Contreforce | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дизайн-студія Contreforce створена молодими фахівцями в галузі дизайну, архітектури та будівництва
Кожен наш проєкт заснований на творчості, а також чітких нормах ергономіки простору
Ми прагнемо створювати гармонійні умови для життя, адже середовище, в якому перебуває людина, здатне впливати на її психологічний стан, працездатність і якість життя в цілому Телефон - 06775990321, 0951789209 Ціни за Одеськими мірками Вас порадують!!!
|
|
| |
ruslan_kluev | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Здорово, що хлопці разом намагаються зробити щось нове. Не всі наважуються на такі проєкти.
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Здорово, що є дизайнери інтер'єрів, адже вони спрощують життя. Але ось я сам продумував дизайн у своїй квартирі, мені було вкрай приємно це робити. Тим паче, я любитель простоти і все виявилося не таким вже й складним. Багато ідей подивився на цьому сайті і потім їх втілив. Дуже задоволений результатом і зумів заощадити.
|
|
| |
DashaK | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я згодна, кожен хто затіяв ремонт, на початку повинен замовити velemstroy послуги дизайнера. Це перший обов'язковий пункт, без якого починати ремонт немає сенсу. Тому що ремонт тоді затягнеться надовго, і незрозуміло якої якості буде. І всі ремонтні роботи повинні виконувати професіоналами, наприклад з будівельної компанії Велемстрой.
|
|
| |