Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дизайн квартир ǀ Послуги дизайнера ǀ Дизайн інтер'єру
Calypso Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Calypso - молода й амбітна дизайн-студія, що спеціалізується на дизайні інтер'єрів і проєктуванні простору для життя. Уміння знаходити нові витончені рішення складних завдань і увага до дрібниць дають нам змогу задовольняти найвищі запити і незмінно виправдовувати очікування наших клієнтів.

Ми пропонуємо повний спектр послуг у сфері дизайну інтер'єрів, створюючи органічні простори для життя. Працюючи як єдиний, злагоджений організм, ми перетворюємо середовище і якість життя завдяки оригінальному мисленню, новаторським рішенням і увазі до дрібниць. Наша мета створити атмосферу, яка наповнить теплом і затишком життєвий простір будь-якої квартири, будь-якого будинку.

Ми любимо те що робимо і ми живемо цим.
Послуги:
Дизайн інтер'єру
3D візуалізація інтер'єрів
Авторський нагляд
Будівельно-ремонтні роботи
Тел.: +380639384600

seamanforum Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
ми теж коли робили в будинку ремонт, користувалися послугами дизайнера з фірми riviera-group. Я жодного разу ще не пошкодував про те, що найняв таку дівчину, яка знає всі тонкощі й останні тенденції у світі будівництва та дизайну.

Алена800 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Хочу спробувати сама облаштувати кімнату. Зараз переглядаю варіанти в інтернеті. Як думаєте вийде? Грошей обмаль - платити дизайнеру не хочеться  sad

Contreforce Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Дизайн-студія Contreforce створена молодими фахівцями в галузі дизайну, архітектури та будівництва

Кожен наш проєкт заснований на творчості, а також чітких нормах ергономіки простору

Ми прагнемо створювати гармонійні умови для життя, адже середовище, в якому перебуває людина, здатне впливати на її психологічний стан, працездатність і якість життя в цілому
Телефон - 06775990321, 0951789209
Ціни за Одеськими мірками Вас порадують!!!

ruslan_kluev Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Здорово, що хлопці разом намагаються зробити щось нове. Не всі наважуються на такі проєкти.

Чилім Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Здорово, що є дизайнери інтер'єрів, адже вони спрощують життя. Але ось я сам продумував дизайн у своїй квартирі, мені було вкрай приємно це робити. Тим паче, я любитель простоти і все виявилося не таким вже й складним. Багато ідей подивився на цьому сайті і потім їх втілив. Дуже задоволений результатом і зумів заощадити.

DashaK Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я згодна, кожен хто затіяв ремонт, на початку повинен замовити velemstroy послуги дизайнера. Це перший обов'язковий пункт, без якого починати ремонт немає сенсу. Тому що ремонт тоді затягнеться надовго, і незрозуміло якої якості буде. І всі ремонтні роботи повинні виконувати професіоналами, наприклад з будівельної компанії Велемстрой.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: