Товари з Китаю
|
|
Remm | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу знайти хорошого постачальника товару в Китаї. Як це зробити?
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Звертайтеся до хлопців з компанії "Сargo 120". Вони роблять оперативну доставку карго з Китаю в Україну. Допомагають знайти гідного постачальника, заздалегідь перевіряють його продукцію на відповідність якості, перед тим як викупити надають оглядовий відео звіт. Рівень послуг, що надаються, дуже високий, і при цьому розцінки у них цілком доступні.
|
|
| |
Kukolka | Повідомлення # 3 |
Сержант
| І ще можна звернутися в цю фірму ЯрТранс Лоджистік yartrans.ua, вони роблять доставку з Китаю, та й інших країн теж. Самі можете вибрати вид доставки, який вам більше до душі і кишені)
|
|
| |
Vitalik27 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| допоможіть порадою
|
|
| |
FainaSmirnova | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А ціни за доставку беруть дорога з Китаю?
|
|
| |
Heormi | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У чому проблема безпосередньо зв'язатися з продавцями ?
|
|
| |
OlegGurin | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Heormi ( ) У чому проблема безпосередньо зв'язатися з продавцями ? Я точно такої ж думки. У Китаї є величезний торговий майданчик Аліекспресс. Там можна домовиться щодо закупівлі та доставки товару з будь-яким продавцем. Ба більше, на Аліку є ось безкоштовні промокоди на всі товари (оновлюється щомісяця). Так що, ви ще можете заощадити на вартості товару.
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 8 |
Сержант
| А мені потрібно, щоб мені постачальника підібрали хорошого і перевірила якість замовлених товарів, а потім доставили в Україну з КНР. У кого є такі послуги?
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Markelov ( ) А мені потрібно, щоб мені постачальника підібрали хорошого і перевірила якість замовлених товарів, а потім доставили в Україну з КНР. У кого є такі послуги? І це теж можна зробити, існують спеціалізовані сервіси для таких справ. Вам не доведеться ні про що турбуватися, варто лише звернутися у фірму dostavkain, і вам будуть надані компетентні послуги від найдосвідченіших людей у цій сфері. Для вас підберуть найкращих постачальників, а коли ви будете готові замовляти в них товари, перед відправленням перевірять їхню якість.
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Алі експрес на мою думку найнадійніший постачальник. Я замовляю тільки там.
|
|
| |
Frimaye | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Рекомендується звернутися до логістичної компанії Sea Way, якщо необхідно знайти надійного постачальника товарів з Китаю Компанія надає можливість вибору між авіа- і морською доставкою, а доставка здійснюється вантажним транспортом. Ціни на сайті вказані чесні, і представник компанії завжди готовий допомогти і відповісти на всі питання 24/7.
|
|
| |