Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подарунок для дружини
Аннтіан Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Допоможіть порадами, що можна купити дружині на подарунок  - в неї день народження, а в мене вже нема ідей . Це не ювілей, а звичайна дата і будем святкувати вдома -прийдуть батьки, куми.

ludapos Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
А на яку суму має бути подарунок?  Гарний букет зараз коштуе майже 1000 грн. То на подарунок потрібно ще кілька тисяч. Зараз в ювелірному домі SOVA є дуже гарні речі з золота зі знижками -може вам там щось підібрати?

zozulya Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата ludapos ()
А на яку суму має бути подарунок?  Гарний букет зараз коштуе майже 1000 грн. То на подарунок потрібно ще кілька тисяч. Зараз в ювелірному домі SOVA є дуже гарні речі з золота зі знижками -може вам там щось підібрати?
Не знаю на яку суму розраховує автор, але ювелірка зараз дуже дорога! Навіть по скидці хороший виріб буде коштувати до 10000 грн. Нещодавно дитині купували сережки -5000 віддали і це по скидці.

Аннтіан Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
На нормальні ювелірні вироби потрібна велика сума -це вже буде на її ювілей. А зараз трішки скромніший подарунок шукаю)

Iziza Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Аннтіан ()
На нормальні ювелірні вироби потрібна велика сума -це вже буде на її ювілей. А зараз трішки скромніший подарунок шукаю)
А вона любить жіночі аксесуари - гаманці, сумки, ремінці? Зараз можна купити їх гарної якості -з екзотичної шкіри , наприклад. Ви перегляньте асортимент магазину Тайскін там можна гарний подарунок для дружини вибрати.  Я собі гаманець купила, ремінець чоловікові.

Yonghath Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Я б на вашому місці спитав що хоче дружина!

Drodes Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я після такої розмови замовив в Одесу новий холодильник і не простий, а від Атланта! Дружина в захваті, я задоволений, там більше місця для пива передбачено!

Todema Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Ви можете підібрати дружині стильний наручний годинник в якості подарунка, тільки вибирати їх слід з якісних брендових варіантів. Подивіться що пропонує на сьогоднішній день бренд Cartier

Markelov Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Так, це напевно найправильніше рішення - запитати у дружини, що б вона хотіла отримати в подарунок, і купити їй це. А якщо ви хочете зробити їй якийсь несподіваний і приємний сюрприз, то можна просто замовити букет квiтiв з доставкою додому. Домовтеся з кур'єром і він принесе квіти до певного часу.

Lola044 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Можна подарувати комплект постільної білизни, а можна махрові рушники. Такі подарунки завжди потрібні і навіть якщо вони стануть в нагоді не в цю хвилину, вони будуть затребувані пізніше. 
Купити можна

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: