Подарунки близьким
|
|
Глорі | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Що будете дарувати?
|
|
| |
Діміріус | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Купив батькові в подарунок на день народження комплект якісної зимової гуми, на його пенсію можна дозволити собі тільки найдешевші бренди, а мені хочеться щоб він впевнено тримався на дорозі. Дітям вибрав по набору Лего, дружині буду купувати новий смартфон.
|
|
| |
zamq1 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Шановні автолюбителі!
Якщо вам здається, що в наш скрутний час купівля чудового комплекту шин видається як повне руйнування сімейного бюджету, то відвідування інтернет-магазину koleso2000.co m. ua вас заспокоїть. По-перше, ми пропонуємо продукцію провідних світових виробників за дуже приємною ціною, крім того, кожен, хто купить у нас комплект шин незалежно від сезонності, отримає шиномонтаж у подарунок. Якщо покупець з іншого міста, то вартість заміни всіх покришок на авто буде вирахувано з його рахунку за покупку. Поспішайте, пропозиція обмежена!
Відвідавши інтернет-магазин koleso2000. com. ua, ви не тільки купите хороші автопокришки за не менш хорошою ціною, а й зможете заощадити на установці їх на автомобіль. Така пропозиція від нас унікальна, тому поспішіть нею скористатися негайно!
|
|
| |
Міра | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я вже замовила подарунок для сина на новий рік - купила йому квадрокоптер з відеокамерою, щоб була можливість робити кадри на висоті, в повітрі. Син захоплюється технікою, тому такий подарунок йому однозначно припаде до душі.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Я не вибирала, мені все замовляли, мама просить набір каструль, малий хоче новий конструктор, а чоловік попросив навушники і чохол, буду брати на shop.lenov там ціни нижчі і є саме ті, які він хоче.
|
|
| |
Afina | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Близьким дарую практичні подарунки. Наприклад, мамі на НР купила красиву вовняну ковдру Billerbeck Гарвард Вважаю, що практичність - це турбота.
|
|
| |
Альса | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| згодна з вами
|
|
| |
lmutich | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Подушку
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| дуже гарний подарунок близьким іменна ікона або ікона ангела-охоронця. Начебто кожному стане в пригоді й охоронятиме близьку вам людину від усяких негараздів.
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 10 |
Сержант
| гроші, близькі завжди віддають перевагу їм, щоб можна було купити необхідне.
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 11 |
Сержант
| А мені потрібно близьку мені людину привітати і подарувати їй квіти, але я сам це зробити не можу, так як перебуваю зараз далеко. Як можна влаштувати сюрприз і замовити доставку квітів в Ірпінь?
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Цитата Markelov ( ) А мені потрібно близьку мені людину привітати і подарувати їй квіти, але я сам це зробити не можу, так як перебуваю зараз далеко. Як можна влаштувати сюрприз і замовити доставку квітів в Ірпінь? Якщо вам так дорога ця людина, а мова, судячи з усього, йде про якусь дівчину, ви просто можете зробити замовлення квітів через інтернет ось тут і тоді в призначений день і час ця дівчина отримає букет, який ви для неї вибрали. А кур'єр потім надішле вам свій фотозвіт про вручення квітів.
|
|
| |
максик | Повідомлення # 13 |
Рядовий
|
|
|
| |
AndriiKulbaba | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Добрий вечір! Не знаєте де замовити квадрокоптер на подарунок комусь з рідних, вони dronestore вам допоможуть. Можливо не квадрокоптер, тоді в допомогу вам Google) Або просто просте запитання комусь із рідних. Головне купити те що буде подобатися і буде корисним.
|
|
| |