Люмос Одеса відгуки
|
|
Магдалина20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Люмос Одеса відгуки
Хто-небудь із вас був у центрі корекції зору "Люмос"? Які загалом враження? Чи варто звертатися на корекцію зору?
|
|
| |
Болеслава | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже вражена рівнем сервісу в цьому центрі. Співробітники справді піклуються про своїх клієнтів і роблять усе можливе, щоб забезпечити їм комфортне та приємне відвідування. Мені підібрали не тільки якісні окуляри, а й дали цінні поради щодо догляду за своїм зором.
|
|
| |
Білояр | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Процес обстеження зору в центрі "Люмос" був неймовірно інформативним. Лікарі детально пояснили мені стан мого зору та запропонували різні варіанти корекції. Я відчуваю, що мій зір перебуває в надійних руках, і рекомендую цей центр усім, хто шукає професійну допомогу в галузі офтальмології.
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Після відвідин центру корекції зору "Люмос", я почуваюся як нова людина. Вони не тільки допомогли мені вибрати ідеальні окуляри, а й провели комплексне обстеження, виявивши проблеми, про які я навіть не підозрювала. Я вдячна їм за уважний підхід і якісне обслуговування.
|
|
| |
sunset24 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моя дружина і я обидва відвідали Люмос, і залишилися під враженням від якості обслуговування. Вони провели нам всебічне обстеження і допомогли вибрати ідеальні окуляри, які підходять під наші потреби. Тепер ми обидва почуваємося комфортно завдяки їхній допомозі.
|
|
| |
Любомира | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я багато років носила окуляри, але тепер вирішила спробувати лінзи, і центр Люмос став моїм вибором. Тут мені не тільки підібрали чудові та якісні лінзи, а й навчили, як ними користуватися. Вдячна допомозі та професіоналізму фахівців центру "Люмос" і рекомендую до них звертатися.
|
|
| |
Ліліана | Повідомлення # 7 |
Сержант
| З мого досвіду, цей центр є одним із найкращих у місті. Вони не тільки надають широкий вибір окулярів і лінз, а й забезпечують високий рівень медичного обслуговування та діагностики.
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Центр корекції зору "Люмос" вирізняється своїм індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Лікарі та співробітники завжди готові вислухати ваші проблеми і запропонувати найкраще рішення. Я ціную їхню увагу до деталей і професіоналізм. Раджу!
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я довгий час страждала від погіршення зору, і цей центр став для мене справжнім порятунком. Лікарі провели ретельне обстеження і рекомендували індивідуальний план лікування. Тепер і я можу насолоджуватися життям, не відчуваючи дискомфорту від проблем із зором.
|
|
| |
BeckyJ | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Центр "Люмос" не тільки допоміг мені знайти ідеальні окуляри, а й надав чудовий вибір лінз, які повністю змінили мій спосіб життя. Я радий, що звернувся саме до них, і рекомендую його всім!
|
|
| |
Леоніла | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Здрастуйте, а можна дізнатися координати цього центру?
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35. Можете звернутися на Генуезьку 1/2 або на Богдана Хмельницького 1/3, в обох центрах дуже хороші фахівці.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Я відвідала безліч центрів корекції зору, але цей точно виділяється на тлі інших. Вони не тільки надали мені чудові окуляри, а й провели детальне обстеження, виявивши проблеми, про які я навіть не підозрював. Я рекомендую цей центр усім, хто цінує якість і професіоналізм.
|
|
| |