Відгуки клініка Люмос в Одесі
|
|
CryX7 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки клініка Люмос в Одесі
Доброго дня, форумчани! У когось є досвід звернення до центру Люмос для корекції зору? Яка у них якість окулярів і лінз?
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хочу поділитися своїм досвідом відвідування центру "Люмос". Дуже задоволена якістю обслуговування та професіоналізмом персоналу. Тут я придбала лінзи, пройшла обстеження і лікування. Результати перевершили мої очікування!
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я звернулася в "Люмос" із проблемою зору і була приємно здивована якістю обслуговування. Персонал центру професійно підійшов до моєї проблеми і запропонував оптимальне рішення. Дуже сподобався великий вибір окулярів і лінз.
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Центр "Люмос" виправдав усі мої очікування! Я отримала не тільки якісні лінзи, а й вичерпну інформацію щодо догляду за очима. Дуже задоволена їхніми послугами.
|
|
| |
Октавія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я кілька разів зверталася до центру Lumos і щоразу отримувала виняткове обслуговування. Результати лікування зору перевершили всі мої очікування.
|
|
| |
Самуїл | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу порекомендувати центр "Люмос" за їхній професіоналізм і уважне ставлення до клієнтів. У них я знайшла не тільки якісні лінзи, а й розуміння моїх потреб.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| "Люмос" - це не просто центр із продажу лінз та окулярів. Це місце, де піклуються про ваш зір. Я задоволена результатами їхньої роботи.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Якщо вам потрібно пройти обстеження або отримати консультацію щодо зору, зверніться в "Люмос". Вони точно знають, як допомогти.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я була приємно здивована, звернувшись до центру "Люмос". Вони запропонували мені не тільки якісні продукти, а й розповіли про методи поліпшення зору. Рекомендую всім!
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна записатися в центр "Люмос" і де він розташований?
|
|
| |
Самуїл | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Центр "Люмос" розташований на вулицях Генуезька 1/2 і Богдана Хмельницького 1/3. Їхні контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую всім за позитивні відгуки про центр "Люмос"!
|
|
| |
lion222 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Вітаємо всіх учасників! Дякуємо за довіру та підтримку!
|
|
| |