FAVORI на Великій Арнаутській відгуки
|
|
1995Аурика | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| FAVORI на Великій Арнаутській відгуки
Вітаю! Можете поділитися своїми враженнями про салон краси FAVORI? Було б чудово почути вашу думку про якість їхніх послуг і рекомендації про те, чи варто до них звертатися.
|
|
| |
IvyZoe | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Моє відвідування салону краси FAVORI залишило мене в повному захваті! Я почала з процедури догляду за шкірою обличчя, яка була виконана із застосуванням високоякісних продуктів і ретельною увагою до моїх індивідуальних потреб. Потім я вирішила освіжити свій образ з новою стрижкою і фарбуванням волосся, і результати перевершили мої очікування. Професіоналізм і увага до деталей у всьому, що робить FAVORI, змушують мене повернутися знову і знову.
|
|
| |
Kimberly34 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| FAVORI - це не просто салон краси, це справжній оазис розкоші та догляду. Моя остання поїздка до цього салону розпочалася з розслаблювального масажу, який повністю зняв усі мої напруження і стреси. Потім я вирішила оновити свій образ з новим манікюром і педикюром, і результати були просто приголомшливими. Професійні майстри, уважний персонал і затишна атмосфера - все це робить FAVORI моїм найкращим вибором для догляду за собою. Я рекомендую його всім своїм друзям і близьким!
|
|
| |
КаKelly | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| FAVORI - це не просто салон краси, це справжній простір краси і затишку. Мій візит розпочався з консультації з досвідченим стилістом, який допоміг мені вибрати ідеальну стрижку і колір волосся, що відображають мою індивідуальність. Після цього я насолоджувалася процедурою догляду за шкірою обличчя, яка зробила мою шкіру м'якою і сяючою. Я також вирішила потішити себе манікюром, який було виконано з бездоганною увагою до деталей. Я залишилася в повному захваті від свого досвіду в FAVORI.
|
|
| |
Leona19 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мій візит до салону краси FAVORI був справжнім задоволенням. Я почала з розслаблюючого масажу, який допоміг мені зняти всю напругу і втому. Потім я вирішила оновити свій образ з новою стрижкою та укладкою, і майстри FAVORI змогли перевершити мої очікування. Я також потішила себе процедурою манікюру, який зробив мої нігті просто ідеальними. Я почувалася як королева, і це був найкращий досвід, який я коли-небудь мала в салоні краси.
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| FAVORI - це місце, де я знайшла свою красу і впевненість. Я почала з процедури догляду за шкірою обличчя, яка допомогла мені позбутися проблем зі шкірою і повернути їй здоровий сяючий вигляд. Потім я вирішила оновити свій образ з новою стрижкою і фарбуванням, і моє волосся стало виглядати абсолютно чудово. Професійні майстри FAVORI перевершили мої очікування, і я щаслива, що знайшла цей салон.
|
|
| |
АнушкаЗе | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Пройшла процедуру манікюру і педикюру в FAVORI, і можу з упевненістю сказати, що це був справжній відпочинок для моїх ніг і рук. Професійні майстри, уважне ставлення та ідеальний результат.
|
|
| |
Сніжанка_22 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відвідала FAVORI для фарбування волосся, і результат мене вразив. Вони точно підібрали відтінок, і волосся має просто приголомшливий вигляд. Відмінний сервіс і доброзичливий персонал.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Не могла не поділитися враженнями про манікюр у FAVORI. Дуже стильний дизайн, якісні матеріали та професійні майстри. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 10 |
Сержант
| У FAVORI проводять чудові процедури мезотерапії для волосся. Моє волосся стало помітно міцнішим і блискучим після кількох сеансів.
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, дуже хочу відвідати цей салон, залиште дані, як у нього записатися?
|
|
| |
КаKelly | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Салон знаходиться на Великій Арнаутській 1, записатися можете за телефоном - 0965172928.
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже рекомендую процедуру ламінування вій у FAVORI. Мої вії стали густішими і довшими, а погляд виразнішим.
|
|
| |