Відгуки салон краси FAVORI Одеса
|
|
Раймондаа | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки салон краси FAVORI Одеса
Дівчата, хто звертався в салон FAVORI, якими відгуками можете поділитися про цей салон? Хто процедури у них проводив і яке у вас залишилося враження?
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я відвідувала салон FAVORI кілька разів і щоразу залишалася в захваті! Їхні послуги з манікюру та педикюру на найвищому рівні. Ввічливий персонал і затишна атмосфера!
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені дуже сподобався масаж обличчя, який я робила в салоні. Це був справжній релакс після напруженого дня, а шкіра після масажу просто засяяла!
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я робила у них стрижку і фарбування волосся. Майстер уважно вислухав мої побажання і підібрав ідеальний відтінок. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене був чудовий досвід з укладанням волосся в салоні FAVORI. Майстер не тільки створив прекрасний образ, а й дав мені багато корисних порад щодо догляду за волоссям.
|
|
| |
Аза | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я пробувала процедуру глибокого очищення обличчя. Результат перевершив усі мої очікування! Шкіра стала гладенькою, чистою і зволоженою, а комедони зникли.
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У них чудові послуги з нарощування вій. Результат виглядав природно, і вії трималися довго. Тепер це мій постійний салон!
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я робила у них педикюр з покриттям гель-лаком. Майстер дуже акуратно і професійно виконала роботу, результат просто чудовий!
|
|
| |
Дея | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна записатися в цей салон?
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Контактний телефон салону 0965172928, він розташований на вулиці Велика Арнаутська 1.
|
|
| |
Діора | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую за рекомендацію! Я теж звернулася в цей салон після прочитання відгуків тут, і мені дуже сподобалося обслуговування і якість послуг.
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я була приємно здивована якістю роботи майстра з манікюру. Тепер мої нігті мають ідеальний вигляд, а покриття тримається довго.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Завдяки цьому форуму я звернулася в салон FAVORI і не можу не поділитися своїм враженням. Дуже рада, що знайшла таке чудове місце для краси та догляду за собою!
|
|
| |