Коновалов Егор Сергійович Одеса відгуки
|
|
Darina1 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Коновалов Егор Сергійович Одеса відгуки Дівчата, привіт! Уже кілька місяців не можу нормально жити — в мене грижа міжхребцевого диска. Біль такий, що навіть вночі не можу знайти зручної пози. Бувала у різних лікарів, але враження, що більшість з них просто хочуть призначити купу дорогих аналізів і нічого конкретного не кажуть. Дуже прошу — поділіться реальними відгуками, до кого краще звернутися?
|
|
| |
GallinaKrutova | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Співчуваю! У мене теж була така проблема. Потрапила до одного «спеціаліста», який, не дивлячись навіть толком на МРТ, сказав: «Треба різати негайно». Я вийшла від нього з відчуттям, що мене навіть не слухали. Лише гроші цікавили.
|
|
| |
hailyglory03 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| А мені радили лікаря в приватній клініці, який за 15 хвилин прийому озвучив купу обстежень, рахунок на кілька тисяч гривень і жодної гарантії. Я зрозуміла, що там не про лікування, а про бізнес.
|
|
| |
Hrana | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Я мала щастя познайомитися з Коноваловим Єгором Сергійовичем. Він уважно вислухав, показав на знімках, що саме не так, і пояснив усі кроки операції. Після операції я знову змогла ходити без болю — це було як друге народження.
|
|
| |
IrinkaM | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| У мене ситуація подібна. Довго не наважувалась, але після консультації у Коновалова нарешті отримала впевненість. Він спокійно, без паніки пояснив усі ризики й переваги. Операцію зробив на високому рівні, а зараз я повернулася до активного життя.
|
|
| |
Juliy | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Скажіть, будь ласка, чи він завжди пропонує операцію? Чи можна отримати якісь консервативні методи лікування?
|
|
| |
IrinkaM | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Він не жене одразу на стіл. Якщо є шанс обійтися без хірургії, пропонує лікування і фізичні вправи. Але якщо ситуація серйозна — чесно каже про необхідність операції.
|
|
| |
Hrana | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Єдиний мінус — черги. Та коли побачила, як він уважно ставиться до кожного пацієнта, зрозуміла, чому так довго.
|
|
| |
Darina1 | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| А де він приймає і як записатися?
|
|
| |
Hrana | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Дівчата, номер телефону: +380674879050. Приймає на вулиці Академіка Заболотного, 26/32 в Одесі.
|
|
| |
Darina1 | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Дякую за відгуки! Тепер я впевнена, що не дарма сюди зайшла. Реально допомогли визначитися.
|
|
| |
Juliy | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Згодна, інформація безцінна. Дуже рада, що є відгуки.
|
|
| |