Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Есипенко В’ячеслав Одеса
Alla Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Есипенко В’ячеслав Одеса

Дівчата, доброго дня! Потрібен ортопед-травматолог у місті Одеса, який працює з переломами, вивихами, артрозами та іншими складними травмами. Чула, що є хороший спеціаліст — Есипенко В’ячеслав. Кажуть, застосовує сучасні малоінвазивні методи, а також впроваджує інновації, щоб швидше відновлювати пацієнтів. Хто вже звертався до нього? Розкажіть, будь ласка, про свій досвід!

allardan Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я починала з “найбільш розпіарених” клінік, сподівалася, що там точно знайду крутого лікаря. Але все обернулося лише нескінченною чергою та мінімумом уваги. Склалося враження, що лікар має надто багато пацієнтів і просто не встигає вникнути в кожен випадок. Тож довелось знову продовжити пошуки.

Coco Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Аналогічно. Зверталась до суперпопулярного ортопеда, якого вважала “зіркою” в Одесі. На жаль, отримала тільки коротку консультацію, де від мене швидше хотіли відкараскатися. Плюс призначили дороговартісні аналізи без чітких пояснень, що саме шукають. Тепер я уважно придивляюся до відгуків і досвіду лікарів.

Felur Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Дівчата, і в мене щось схоже було! Записалася до відомого професора, на ім’я якого в Одесі всі моляться. Думала, що це стопроцентна гарантія якості. В результаті — розмови ні про що, а план лікування залишив купу питань без відповіді. Вирішила, що то не моє, і пішла далі шукати кращого варіанту.

Machiko Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
З Есипенком В’ячеславом Сергійовичем у мене позитивний досвід! Я мала перелом зі зміщенням, причому досить складний. Він провів операцію малоінвазивним способом, усе роз’яснив, і моє відновлення пішло значно швидше, ніж я очікувала. Він уважний, відповідає на всі запитання, і візитів “галопом” немає — кожного пацієнта розглядає індивідуально.

леночкаа Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Підтримую! Мене він оперував через артроз колінного суглоба. Спочатку я сумнівалася, але В’ячеслав Сергійович детально розповів про сучасні методи, які дозволяють зменшити травматизм і прискорити реабілітацію. Зараз уже впевнено ходжу і навіть намагалася танцювати зі спущеними підборами (щоправда, чоловік дивився з острахом — боявся, щоб знову десь не поламалась!).

Мірра Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Дівчатка, а хто знає, які саме вправи чи процедури рекомендує лікар після оперативних втручань? Мене цікавить, чи потрібна спеціалізована реабілітація в стаціонарі, чи можна працювати з реабілітологом дистанційно? І ще: чи довгі черги в нього на операції?

Надюша Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
коротко про В’ячеслава Сергійовича:
  • Він спеціалізується на лікуванні переломів, вивихів та хронічних уражень суглобів.
  • Використовує сучасні малоінвазивні методи, що реально скорочують період перебування в лікарні.
  • Дає детальні рекомендації щодо реабілітації — від вправ до фізіотерапії.
  • Призначає індивідуальний план відновлення, враховуючи вік, тип травми й загальний стан здоров’я.
    Черги є, бо лікар популярний, але це свідчить про довіру пацієнтів.
  •  
    Alla Повідомлення # 9
    одеський форум
    Рядовий
    Підкажіть, будь ласка, як з ним зв’язатися і де саме він приймає в Одесі? Можливо, є контактний телефон чи адреса клініки?

Надюша Повідомлення # 10
    одеський форум
    Рядовий
    Телефон для зв’язку: +380639966031. Приймає він за адресою: вул. Академіка Вороб’єва, 5. Там можна уточнити, які документи потрібні й коли найближчий вільний час для консультації.

Alla Повідомлення # 11
    одеський форум
    Рядовий
    Дякую всім, хто відписався і поділився враженнями!

Мірра Повідомлення # 12
    одеський форум
    Рядовий
    І я хочу подякувати! До речі, сама з Одеси, а от про Есипенка В’ячеслава раніше не чула. Зате тепер маю чітке уявлення, до кого звернутися, якщо (не дай Боже, звісно) знадобиться лікування або оперативне втручання. Інформація виявилася дуже корисною — велике спасибі всім, хто написав!

• Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук: