Есипенко В’ячеслав Одеса
|
|
Alla | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Есипенко В’ячеслав Одеса Дівчата, доброго дня! Потрібен ортопед-травматолог у місті Одеса, який працює з переломами, вивихами, артрозами та іншими складними травмами. Чула, що є хороший спеціаліст — Есипенко В’ячеслав. Кажуть, застосовує сучасні малоінвазивні методи, а також впроваджує інновації, щоб швидше відновлювати пацієнтів. Хто вже звертався до нього? Розкажіть, будь ласка, про свій досвід!
|
|
| |
allardan | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Я починала з “найбільш розпіарених” клінік, сподівалася, що там точно знайду крутого лікаря. Але все обернулося лише нескінченною чергою та мінімумом уваги. Склалося враження, що лікар має надто багато пацієнтів і просто не встигає вникнути в кожен випадок. Тож довелось знову продовжити пошуки.
|
|
| |
Coco | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Аналогічно. Зверталась до суперпопулярного ортопеда, якого вважала “зіркою” в Одесі. На жаль, отримала тільки коротку консультацію, де від мене швидше хотіли відкараскатися. Плюс призначили дороговартісні аналізи без чітких пояснень, що саме шукають. Тепер я уважно придивляюся до відгуків і досвіду лікарів.
|
|
| |
Felur | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Дівчата, і в мене щось схоже було! Записалася до відомого професора, на ім’я якого в Одесі всі моляться. Думала, що це стопроцентна гарантія якості. В результаті — розмови ні про що, а план лікування залишив купу питань без відповіді. Вирішила, що то не моє, і пішла далі шукати кращого варіанту.
|
|
| |
Machiko | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| З Есипенком В’ячеславом Сергійовичем у мене позитивний досвід! Я мала перелом зі зміщенням, причому досить складний. Він провів операцію малоінвазивним способом, усе роз’яснив, і моє відновлення пішло значно швидше, ніж я очікувала. Він уважний, відповідає на всі запитання, і візитів “галопом” немає — кожного пацієнта розглядає індивідуально.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Підтримую! Мене він оперував через артроз колінного суглоба. Спочатку я сумнівалася, але В’ячеслав Сергійович детально розповів про сучасні методи, які дозволяють зменшити травматизм і прискорити реабілітацію. Зараз уже впевнено ходжу і навіть намагалася танцювати зі спущеними підборами (щоправда, чоловік дивився з острахом — боявся, щоб знову десь не поламалась!).
|
|
| |
Мірра | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Дівчатка, а хто знає, які саме вправи чи процедури рекомендує лікар після оперативних втручань? Мене цікавить, чи потрібна спеціалізована реабілітація в стаціонарі, чи можна працювати з реабілітологом дистанційно? І ще: чи довгі черги в нього на операції?
|
|
| |
Надюша | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| коротко про В’ячеслава Сергійовича: Він спеціалізується на лікуванні переломів, вивихів та хронічних уражень суглобів. Використовує сучасні малоінвазивні методи, що реально скорочують період перебування в лікарні. Дає детальні рекомендації щодо реабілітації — від вправ до фізіотерапії. Призначає індивідуальний план відновлення, враховуючи вік, тип травми й загальний стан здоров’я. Черги є, бо лікар популярний, але це свідчить про довіру пацієнтів.
|
|
| |
Alla | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, як з ним зв’язатися і де саме він приймає в Одесі? Можливо, є контактний телефон чи адреса клініки?
|
|
| |
Надюша | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Телефон для зв’язку: +380639966031. Приймає він за адресою: вул. Академіка Вороб’єва, 5. Там можна уточнити, які документи потрібні й коли найближчий вільний час для консультації.
|
|
| |
Alla | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Дякую всім, хто відписався і поділився враженнями!
|
|
| |
Мірра | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| І я хочу подякувати! До речі, сама з Одеси, а от про Есипенка В’ячеслава раніше не чула. Зате тепер маю чітке уявлення, до кого звернутися, якщо (не дай Боже, звісно) знадобиться лікування або оперативне втручання. Інформація виявилася дуже корисною — велике спасибі всім, хто написав!
|
|
| |