Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Есипенко Вячеслав Сергійович Одеса відгуки
Біна Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Есипенко Вячеслав Сергійович Одеса відгуки

Дівчата, привіт! Шукаю кваліфікованого ортопеда-травматолога для лікування перелому та реабілітації. Почула хороші відгуки про Есипенка В’ячеслава Сергійовича, який працює із сучасними малоінвазивними методами і оперативними втручаннями при артрозах та ушкодженнях зв’язок. Пишуть, що він впроваджує нові технології, аби швидше й комфортніше відновлюватися. Може, хтось уже в нього лікувався? Поділіться своїм досвідом, будь ласка!

Віда Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Привіт! Маю досвід з пошуку лікаря, бо свого часу шукала справжнього фахівця, який би допоміг мені із застарілою травмою коліна. Моталася по трьох медичних центрах, скрізь довгі черги, ніякої конкретики, купа незрозумілих рекомендацій. Витратила силу-силенну часу, а результату – нуль. Думала, що вже ніколи не знайду «свого» лікаря.

Глорія Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Ой, я тебе розумію! Я шукала невропатолога і паралельно ортопеда чоловікові, так стільки «спеців» передивилася, що аж очі на лоб лізли. Умови прийому подекуди були просто жахливі: в одному місці постійно переносили годину консультації, в іншому навіть плутали діагнози. Теж віри втратила, що знайду когось грамотного.

дарина Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Погоджуюсь, іноді пошуки лікаря нагадують квест із непередбачуваними перешкодами. Я свого часу зламала руку і така епопея почалася: один ортопед сказав робити операцію, інший – «не варто ризикувати». В результаті ще й рентген довелося робити двічі, бо загубили результати в клініці. Це був просто жах, уже хотілося махнути рукою й самому накладати гіпс (жартую, звісно, але тоді мені було не до сміху).

Зарія Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Дівчата, а хто вже проходив у нього реабілітацію? Мене цікавить, які саме вправи чи методи він рекомендує, і чи можна робити комплекс вдома? Також цікаво, чи він застосовує якісь фізіотерапевтичні процедури при артрозах і чи допомагають вони уникнути повторних травм?

ЛізаС Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
він спеціалізується на лікуванні переломів, вивихів, складних травм та артрозів із застосуванням мінімально травматичних втручань. Завдяки цьому відновлення проходить швидше. Він дійсно не просто робить операції, а й стежить за реабілітацією: призначає вправи, потрібні процедури та надає рекомендації, щоб уникнути повторних ушкоджень. Усе пояснює дуже детально.

Маїна Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Хочу теж похвалити цього спеціаліста! У мене був артроз колінного суглоба, і я вагалася між різними лікарями, бо вже втомилася від безкінечних консультацій. В’ячеслав Сергійович усе розклав по поличках: як проходитиме операція, скільки триватиме реабілітація, які можливі ускладнення. У підсумку — відчуваю себе значно краще!

Мелісса Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Я якраз вивчала це детальніше. Есипенко Вячеслав Сергійович — ортопед-травматолог. Він лікує переломи, вивихи, складні травми, пропонує сучасні малоінвазивні операції при артрозах, дегенеративних змінах суглобів та ушкодженнях зв’язок.

Патриція Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Я теж до нього зверталась, усе добре, але прийом трошки затягнувся — майже на півгодини довше, ніж планувалося. Напевно, він дуже детально підходить до кожного випадку, але особисто для мене це була невелика незручність.

Біна Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
А як із ним можна зв’язатися й де він приймає?

Патриція Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Контактний номер: +380639966031. Приймає він на вул. Академіка Воробйова, 5.

Біна Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дівчата, дякую всім за поради та відгуки! Як добре, що ви поділилися власним досвідом і допомогли з вибором лікаря. Тепер маю надію, що мої проблеми із суглобами нарешті вирішаться, а ще й подружці підкажу щодо маммології — вона давно шукає толкового спеціаліста.

Маїна Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Усім велике дякую за таку корисну інформацію! Ніколи б не подумала, що в одній темі можна знайти стільки корисних рекомендацій і навіть підняти настрій. Тепер і я знаю, до кого звертатися, тож мені це точно згодиться. Успіхів усім із лікуванням та здоров’я!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: