Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новиков Михайло Олегович Одеса відгуки
Бен Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Новиков Михайло Олегович Одеса відгуки 

Доброго дня всім! Шукаю фахівця з ендопротезування в Одесі, бо в мами серйозні проблеми із тазостегновим суглобом. Читала, що Новиков Михайло Олегович займається таким напрямком. Хтось має досвід чи може поділитися відгуками?

Бондаренко Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я колись теж шукав хорошого лікаря з ендопротезування для тата. Знаєте, виявилося це складніше, ніж я думав. Записувався у кількох клініках, але відчував, що ставляться як до чергового пацієнта, і ніхто не дає конкретних рекомендацій чи прогнозів. Дуже нервово все проходило.

Вінсі Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Доброго дня, я теж через коліно обдзвонювала багато клінік і спеціалістів. У когось не було вільного запису аж по кілька місяців. У мене вже руки опускалися, бо весь цей час біль не давав нормально жити. Здавалося, що нереально знайти саме «свого» лікаря, який реально допоможе.

Вірпул Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Усім привіт! З Новиковим Михайлом Олеговичем пов’язаний лише позитив. Він робив моєму дядькові операцію на нозі, і після неї реабілітація пройшла досить швидко. Дуже уважний лікар, жартує, коли бачить, що пацієнт хвилюється, і видно, що знає свою справу.

ВалентинA Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Зверталися до Михайла Олеговича, коли чоловік зламав руку зі зміщенням. Лікар спокійно все пояснює, видно, що спеціалізується не тільки на складних відкритих втручаннях, але й на сучасних методах, включно з ендоскопічними. Після операції ми швидко відновилися.

Галина Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Доброго дня, цікавить, у яких ще напрямках працює доктор, крім ендопротезування? Можливо, мені потрібно щось інше: була травма коліна, думаю про артроскопічне обстеження. Хтось робив у нього таке?

Andru80 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я якраз трохи дізнавався про нього. Новиков Михайло Олегович проводить і хірургічні втручання (як відкритим методом, так і лапароскопічні, ендоскопічні), займається артроскопією для діагностики й лікування суглобів, а також спеціалізується на травматології. Проводить не тільки операції, але й супроводжує пацієнтів у реабілітаційний період, аби всі могли повернутися до нормального життя.

Ann2024 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Доброго дня всім! Скажу чесно, мені здалося, що прийоми у нього досить тривалі. Можливо, бо доктор дуже уважний і розпитує все до дрібниць, але коли в черзі сидиш, то це трохи дратує. Хоча дехто навпаки це цінує.

Бен Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
А підкажіть, як із ним зв’язатися і де він приймає пацієнтів?

Andru80 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Контактний номер телефону: +380980283618. Знаю, що Новиков Михайло Олегович приймає на вул. Маршала Малиновського, 61.

Бен Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Друзі, спасибі всім, хто поділився своїм досвідом і порадами. Я вже кілька тижнів шукаю лікаря для своеї мами і бачу, що тут дуже багато корисної інформації. Ви справді допомогли мені з вибором.

Галина Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
І я вдячна, що натрапив на цю тему. Теж шукали відгуки, і наразі мені стало набагато зрозуміліше, до кого звертатися. Інформація справді безцінна! Усім гарного дня і здоров’я.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: