Новиков Михайло Олегович Одеса відгуки
|
|
Бен | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Новиков Михайло Олегович Одеса відгуки Доброго дня всім! Шукаю фахівця з ендопротезування в Одесі, бо в мами серйозні проблеми із тазостегновим суглобом. Читала, що Новиков Михайло Олегович займається таким напрямком. Хтось має досвід чи може поділитися відгуками?
|
|
| |
Бондаренко | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Я колись теж шукав хорошого лікаря з ендопротезування для тата. Знаєте, виявилося це складніше, ніж я думав. Записувався у кількох клініках, але відчував, що ставляться як до чергового пацієнта, і ніхто не дає конкретних рекомендацій чи прогнозів. Дуже нервово все проходило.
|
|
| |
Вінсі | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Доброго дня, я теж через коліно обдзвонювала багато клінік і спеціалістів. У когось не було вільного запису аж по кілька місяців. У мене вже руки опускалися, бо весь цей час біль не давав нормально жити. Здавалося, що нереально знайти саме «свого» лікаря, який реально допоможе.
|
|
| |
Вірпул | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Усім привіт! З Новиковим Михайлом Олеговичем пов’язаний лише позитив. Він робив моєму дядькові операцію на нозі, і після неї реабілітація пройшла досить швидко. Дуже уважний лікар, жартує, коли бачить, що пацієнт хвилюється, і видно, що знає свою справу.
|
|
| |
ВалентинA | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Зверталися до Михайла Олеговича, коли чоловік зламав руку зі зміщенням. Лікар спокійно все пояснює, видно, що спеціалізується не тільки на складних відкритих втручаннях, але й на сучасних методах, включно з ендоскопічними. Після операції ми швидко відновилися.
|
|
| |
Галина | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Доброго дня, цікавить, у яких ще напрямках працює доктор, крім ендопротезування? Можливо, мені потрібно щось інше: була травма коліна, думаю про артроскопічне обстеження. Хтось робив у нього таке?
|
|
| |
Andru80 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Я якраз трохи дізнавався про нього. Новиков Михайло Олегович проводить і хірургічні втручання (як відкритим методом, так і лапароскопічні, ендоскопічні), займається артроскопією для діагностики й лікування суглобів, а також спеціалізується на травматології. Проводить не тільки операції, але й супроводжує пацієнтів у реабілітаційний період, аби всі могли повернутися до нормального життя.
|
|
| |
Ann2024 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Доброго дня всім! Скажу чесно, мені здалося, що прийоми у нього досить тривалі. Можливо, бо доктор дуже уважний і розпитує все до дрібниць, але коли в черзі сидиш, то це трохи дратує. Хоча дехто навпаки це цінує.
|
|
| |
Бен | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| А підкажіть, як із ним зв’язатися і де він приймає пацієнтів?
|
|
| |
Andru80 | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Контактний номер телефону: +380980283618. Знаю, що Новиков Михайло Олегович приймає на вул. Маршала Малиновського, 61.
|
|
| |
Бен | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Друзі, спасибі всім, хто поділився своїм досвідом і порадами. Я вже кілька тижнів шукаю лікаря для своеї мами і бачу, що тут дуже багато корисної інформації. Ви справді допомогли мені з вибором.
|
|
| |
Галина | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| І я вдячна, що натрапив на цю тему. Теж шукали відгуки, і наразі мені стало набагато зрозуміліше, до кого звертатися. Інформація справді безцінна! Усім гарного дня і здоров’я.
|
|
| |